Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia


VISITA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS i AL SENAT


4 de Juny de 2019

A vegades les oportunitats apareixen de sobte. Tot va començar un dia en el que una alumna del centre diu “Alberto Fabra es família meua”. Un expresident de la generalitat, una oportunitat única per als alumnes per poder parlar amb ell i que els contara com és el dia a dia d’un càrrec públic. El que es va plantejar com a una videoconferència va acabar amb una visita al centre per a parlar directament amb ells. La pregunta dels alumnes va ser “Com una persona tan important ve a parlar amb nosaltres?” i la resposta va ser clara, perquè sou molt importants.

Al llarg de la visita Alberto ens va plantejar la possibilitat de visitar el Congrés i el Senat a Madrid. Dit i fet, Alberto va fer les gestions per a poder portar a terme el viatge.

Però aquesta oportunitat no pot quedar així, i es va donar altra casualitat, les eleccions es van avançar. Era un bon moment per a fer un projecte al voltant d’un esdeveniment d’aquesta magnitud i aprofitant que havien començat amb la xarrada d’Alberto Fabra.


Compartir en xarxes socials:
Galería d'imatges associada:


Calendari del Mes


Juny 2019

LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El temps a Gandia

Nº Visites: 4754363

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto a la clase de escribir y ábaco me parece extraño que en cada casa no hagan aprender a alguien:, V.R. vea quién tiene cualidades para aprender en esa casa, pues en virtud de santa obediencia le mandé yo que aprendiesen aunque fueran sacerdotes. Puesto que es la clase más importante de todas, después de la primera de gramática, requiere una persona que junto a la escritura y el ábaco enseñe también el santo temor de Dios, ya que de ella salen al mundo a aprender algún oficio e importa muchísimo que salgan bien enseñados en el santo temor de Dios (Al P. Peri, Nápoles, 2742-1637). 2. Se dará a conocer pronto el decreto de la validez de las profesiones y el modo de limpiar la Religión, sobre todo teniendo un Protector dado para este efecto por N. Señor, y se castigará a estos golosos que tanto se preocupan de los alimentos corporales y tan poco de los espirituales (Al P. Peri, Génova, 3105-1639)."

Destacats