Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia

Imatges


28 de Juny de 2018
FESTIVAL FI DE CURS

FESTIVAL FI DE CURS

El passat divendres 22 de juny els alumnes de Infantil i Primària van acomiadar el curs amb el tradicional festival. Una festa presentada per dos representats de sisè; Blanca i Lucas, que tanca el curs 2018 i que fa tribut a grups i cantants espanyols de la dècada del 80.

 Les famílies, mestres i xiquets van gaudir ballant amb les diferents coreografies preparades durant la setmana. Alicia, mestra de música de primer a tercer de Primària va aprofitar algunes de les seues sessions per fer els assajos contant amb els passos proposats pels alumnes.

 Vam combatre les altes temperatures amb la venta de refrescs per part del Bar Solidari, organitzat pel coordinador d’Acció Social. Va ser un èxit i la recaptació serà destinada a Itaka Escolapis.


27 de Juny de 2018
AUDICIÓ FINAL DE CURS ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

AUDICIÓ FINAL DE CURS ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

Els alumnes de l’Escola de Música i Dansa van sorprendre a tots els assistents amb una magnífica actuació de final de curs on tots els xiquets i xiquetes van demostrar el treball realitzat al llarg de l’any. Coordinats per els alumnes de Conjunt instrumental com a eix central de l’audició el professor Xavi Cabrera va anar dirigint l’acte que va resultar molt entretingut per al nombrós públic que va assistir. Es van poder escoltar tots els instruments per famílies. Per a finalitzar l’acte, tots els alumnes van representar els temes més coneguts de la pel·lícula ‘’Sonrisas i lágrimas’’ cantats per Alejandra Vélez amb el cor d’alumnes i la banda. Enhorabona a tots els músics i a tot el professorat pel seu treball.


26 de Juny de 2018
PLÀSTICA A INFANTIL, PREPARANT EL FESTIVAL

PLÀSTICA A INFANTIL, PREPARANT EL FESTIVAL

El passat dimecres dia 20 de Juny, els alumnes d’infantil amb l’ajuda dels seus familiars, van crear unes siluetes personalitzades per a decorar l’escenari del festival de fi de curs.

 Xicotets i grans van gaudir creant obres d’art úniques i decorades pels artistes amb més imaginació del món; Els xiquets.


25 de Juny de 2018
LA FESTA DE L’AIGUA

LA FESTA DE L’AIGUA

Els passat divendres 22 de Juny, els alumnes d’infantil vam celebrar a l’escola la tradicional festa de l’aigua. Va ser molt especial, era l’últim dia del curs i què millor forma d’acomiadar-se que jugant amb els seus companys amb globus, piscines i altres jocs que, a banda de divertir-nos, ens lliuraven del calor sufocant d’aquests últims dies.


11 de Juny de 2018
JORNADA ESPORTIVA-SOLIDÀRIA

JORNADA ESPORTIVA-SOLIDÀRIA

Al poliesportiu de Beniopa, el dissabte dia 9 de juny,  va tindre lloc la JORNADA ESPORTIVA SOLIDÀRIA de l’Escola Pia.  Basquet, futbol, hoquei i pàdel van ser els esports que vam poder practicar mentres fèiem un esmorzar saludable de fruita, oferida per DELIKIA. Els participants gaudiren d’una jornada de convivència i esport on també hi havia un bar solidari i la rifa d’un SPA per a dues persones patrocinat per l’HOTEL RH-BAYREN...


2 de Maig de 2018
2n CICLE DE PRIMÀRIA CELEBRA LA FESTA DEL LLIBRE

2n CICLE DE PRIMÀRIA CELEBRA LA FESTA DEL LLIBRE

Espectadores, actors, poetes, escriptores, artistes... Una setmana més que intensa, plena d’activitats i actes, per celebrar una gran festa en honor als llibres. Aquest viatge al món de la lectura ens ha apassionat a totes i a tots. I la setmana no podia acabar millor... regalant i rebent el mitjà per a somiar i volar... UN LLIBRE!


30 d'Abril de 2018
INTERCANVI A JONZAC ( FRANÇA)

INTERCANVI A JONZAC ( FRANÇA)

Divendres, cap a les 22 hores, vam deixar les nostres famílies i va començar el nostre viatge cap a Jonzac amb els companys de l’IES Veles e Vents del Grau i IES Maria Enríquez.

Tots i totes molt nervioses, amb ganes d’arribar per a poder gaudir d’una setmana d’intercanvi.

Després d’una llarga nit, arribarem a Burdeus, una important ciutat portuària del sud-oest francès on visitàrem el Centre històric, la Catedral, Ajuntament…

En acabar de dinar... de nou al bus i… A Jonzac on esperaven les famílies amb els nostres corres! Tots molt contents de retrobar-se!!!


19 d'Abril de 2018
Infantil 3 anys, GRANJA ESCOLA DE BENIGÀNIM

Infantil 3 anys, GRANJA ESCOLA DE BENIGÀNIM

El passat divendres 13 d’abril, els alumnes d’infantil de 3 anys, van passar un dia genial amb els animals de la granja. A més a més, van elaborar pa i un ambientador. Ens va servir com a punt de partida per a començar el nostre projecte dels animals de la granja.


19 d'Abril de 2018
Infantil 4 anys, BIO-PARC DE VALÈNCIA

Infantil 4 anys, BIO-PARC DE VALÈNCIA

El passat divendres 13 d’abril, els xiquets i xiquetes de la classe de 4 anys van gaudit d’un dia molt enriquidor en el Bioparc .Van conèixer els animals del continent africà i van dependre moltes coses sobre els animals de la Sabana i de Madagascar.


19 d'Abril de 2018
Infantil 5 anys, OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

Infantil 5 anys, OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

El 13 d’abril alumnes de 5 anys van gaudir d’un dia d’aventures a l’aquari més gran d’Europa,  l’Oceanogràfic de València. Els alumnes van vorer molts animals marins com dofins, pingüins, taurons i lleons marins, entre d’altres. S’ho van passar d’allò més bé!


Calendari del Mes


Març 2019

LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El temps a Gandia

Nº Visites: 4447904

L'Any amb Calassanç

"1. El martes próximo pasado a las 19 horas apareció en Roma un prodigio extraordinario, que consistió en un círculo en el aire de un tamaño casi tan grande como toda Roma, de color azul, o por mejor decir ceniciento, con cuatro globos grandes más resplandecientes que el círculo:, estos cuatro tenían en medio un color irisado. Duró casi una hora y fue visto por la mayor parte de los habitantes y por casi todos los de nuestras escuelas. Yo subí a la galería más alta para verlo. Y en torno al sol hubo otro círculo del mismo color, pero mucho más pequeño y no duró tanto como el grande, como podrá ver en la otra parte de este folio. El Señor haga que sea señal de misericordia y nos bendiga siempre (Al P. Cherubini, Nápoles 1081-16-29). 2. Rueguen ahí que el Señor ponga en el corazón de alguno el deseo de darnos una buena limosna para salir de las deudas (Al P. Cherubini, Nápoles, 1347-1630). 3. Procure Vuestra Caridad por su parte defender el honor de Dios y el de la Religión en la escuela y en casa, que tendrá así un importante galardón (Al H. Lucatelli, Génova, 2353- 1635). 4. Aquí hasta ahora no han aparecido las nuevas Constituciones, que no creo deshagan el Instituto... Cuando salgan veremos lo que contienen, y si es preciso replicar y suplicar a Su Santidad en algo, se hará (Al P. Beretta, Cárcare, 4443-1647)."

Destacats