Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia

Imatges


28 de Juny de 2018
FESTIVAL FI DE CURS

FESTIVAL FI DE CURS

El passat divendres 22 de juny els alumnes de Infantil i Primària van acomiadar el curs amb el tradicional festival. Una festa presentada per dos representats de sisè; Blanca i Lucas, que tanca el curs 2018 i que fa tribut a grups i cantants espanyols de la dècada del 80.

 Les famílies, mestres i xiquets van gaudir ballant amb les diferents coreografies preparades durant la setmana. Alicia, mestra de música de primer a tercer de Primària va aprofitar algunes de les seues sessions per fer els assajos contant amb els passos proposats pels alumnes.

 Vam combatre les altes temperatures amb la venta de refrescs per part del Bar Solidari, organitzat pel coordinador d’Acció Social. Va ser un èxit i la recaptació serà destinada a Itaka Escolapis.


27 de Juny de 2018
AUDICIÓ FINAL DE CURS ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

AUDICIÓ FINAL DE CURS ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

Els alumnes de l’Escola de Música i Dansa van sorprendre a tots els assistents amb una magnífica actuació de final de curs on tots els xiquets i xiquetes van demostrar el treball realitzat al llarg de l’any. Coordinats per els alumnes de Conjunt instrumental com a eix central de l’audició el professor Xavi Cabrera va anar dirigint l’acte que va resultar molt entretingut per al nombrós públic que va assistir. Es van poder escoltar tots els instruments per famílies. Per a finalitzar l’acte, tots els alumnes van representar els temes més coneguts de la pel·lícula ‘’Sonrisas i lágrimas’’ cantats per Alejandra Vélez amb el cor d’alumnes i la banda. Enhorabona a tots els músics i a tot el professorat pel seu treball.


26 de Juny de 2018
PLÀSTICA A INFANTIL, PREPARANT EL FESTIVAL

PLÀSTICA A INFANTIL, PREPARANT EL FESTIVAL

El passat dimecres dia 20 de Juny, els alumnes d’infantil amb l’ajuda dels seus familiars, van crear unes siluetes personalitzades per a decorar l’escenari del festival de fi de curs.

 Xicotets i grans van gaudir creant obres d’art úniques i decorades pels artistes amb més imaginació del món; Els xiquets.


25 de Juny de 2018
LA FESTA DE L’AIGUA

LA FESTA DE L’AIGUA

Els passat divendres 22 de Juny, els alumnes d’infantil vam celebrar a l’escola la tradicional festa de l’aigua. Va ser molt especial, era l’últim dia del curs i què millor forma d’acomiadar-se que jugant amb els seus companys amb globus, piscines i altres jocs que, a banda de divertir-nos, ens lliuraven del calor sufocant d’aquests últims dies.


11 de Juny de 2018
JORNADA ESPORTIVA-SOLIDÀRIA

JORNADA ESPORTIVA-SOLIDÀRIA

Al poliesportiu de Beniopa, el dissabte dia 9 de juny,  va tindre lloc la JORNADA ESPORTIVA SOLIDÀRIA de l’Escola Pia.  Basquet, futbol, hoquei i pàdel van ser els esports que vam poder practicar mentres fèiem un esmorzar saludable de fruita, oferida per DELIKIA. Els participants gaudiren d’una jornada de convivència i esport on també hi havia un bar solidari i la rifa d’un SPA per a dues persones patrocinat per l’HOTEL RH-BAYREN...


2 de Maig de 2018
2n CICLE DE PRIMÀRIA CELEBRA LA FESTA DEL LLIBRE

2n CICLE DE PRIMÀRIA CELEBRA LA FESTA DEL LLIBRE

Espectadores, actors, poetes, escriptores, artistes... Una setmana més que intensa, plena d’activitats i actes, per celebrar una gran festa en honor als llibres. Aquest viatge al món de la lectura ens ha apassionat a totes i a tots. I la setmana no podia acabar millor... regalant i rebent el mitjà per a somiar i volar... UN LLIBRE!


30 d'Abril de 2018
INTERCANVI A JONZAC ( FRANÇA)

INTERCANVI A JONZAC ( FRANÇA)

Divendres, cap a les 22 hores, vam deixar les nostres famílies i va començar el nostre viatge cap a Jonzac amb els companys de l’IES Veles e Vents del Grau i IES Maria Enríquez.

Tots i totes molt nervioses, amb ganes d’arribar per a poder gaudir d’una setmana d’intercanvi.

Després d’una llarga nit, arribarem a Burdeus, una important ciutat portuària del sud-oest francès on visitàrem el Centre històric, la Catedral, Ajuntament…

En acabar de dinar... de nou al bus i… A Jonzac on esperaven les famílies amb els nostres corres! Tots molt contents de retrobar-se!!!


19 d'Abril de 2018
Infantil 3 anys, GRANJA ESCOLA DE BENIGÀNIM

Infantil 3 anys, GRANJA ESCOLA DE BENIGÀNIM

El passat divendres 13 d’abril, els alumnes d’infantil de 3 anys, van passar un dia genial amb els animals de la granja. A més a més, van elaborar pa i un ambientador. Ens va servir com a punt de partida per a començar el nostre projecte dels animals de la granja.


19 d'Abril de 2018
Infantil 4 anys, BIO-PARC DE VALÈNCIA

Infantil 4 anys, BIO-PARC DE VALÈNCIA

El passat divendres 13 d’abril, els xiquets i xiquetes de la classe de 4 anys van gaudit d’un dia molt enriquidor en el Bioparc .Van conèixer els animals del continent africà i van dependre moltes coses sobre els animals de la Sabana i de Madagascar.


19 d'Abril de 2018
Infantil 5 anys, OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

Infantil 5 anys, OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

El 13 d’abril alumnes de 5 anys van gaudir d’un dia d’aventures a l’aquari més gran d’Europa,  l’Oceanogràfic de València. Els alumnes van vorer molts animals marins com dofins, pingüins, taurons i lleons marins, entre d’altres. S’ho van passar d’allò més bé!


Calendari del Mes


Juny 2019

LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El temps a Gandia

Nº Visites: 4751140

L'Any amb Calassanç

"1. Esperaba noticias de que el P. Pedro hubiera salido ya para Nursia para el oficio de confesor de los alumnos, como hace ahí, creyendo que le había leído aquella parte del capítulo de la obediencia de nuestras Constituciones, donde está escrito: «La actitud del buen religioso ha de ser no esperar a que el Superior dé una orden formal por escrito o de palabra:, le bastará descubrir cualquier signo manifiesto de su voluntad, aun sin un mandato explícito». Pero si esta voluntad mía no le ha sido manifestada en tantas ocasiones, quien tenía el encargo ha faltado gravemente, de modo que no está bien que en lugar del P. Juan Esteban no vaya allí quien pueda atender a los alumnos para la confesión. El P. Ciríaco haría bien en considerar que es sacerdote y que ahora debe mostrar mayor humildad, obediencia, pobreza y abstinencia que antes:, no siempre se podrá disimular así, pues con la ayuda del Señor pronto tendremos a quien poner en su lugar, y lo mismo respecto al H. Domingo. Dígame cómo se portan (Al P. Ministro, Narni, 451-1626). 2. Y si bien V.R. ha de defender en todo lo que pueda a dicho Padre (Carlos), es evidente al menos la relación demasiado continua y familiar de dicho Padre con la mujerzuela, que antes iba con hábito de monja y ahora de joven vana, y si bien nada más se probase, esto sería suficiente para hacerle cambiar de casa con poca fama suya y menos de la Religión (Al P. Graziani, Nápoles, 22394634). 3. Tengo gran compasión de esos religiosos nuestros de la casa de Génova y de otras de la Provincia, que no saben encontrar el camino para ir al Paraíso, que es la virtud de la santa humildad. Y tengan todos por cierto que quien no se humilla en esta vida no será exaltado en la otra. Espero que en nuestra Religión no falte quien considere como un gran beneficio humillarse no sólo para enseñar a escribir y ábaco, sino también para enseñar a leer a los pequeñuelos (Al P. Lucatelli, Génova, 4276-1645)."

Destacats