Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia

Imatges


28 de Juny de 2018
FESTIVAL FI DE CURS

FESTIVAL FI DE CURS

El passat divendres 22 de juny els alumnes de Infantil i Primària van acomiadar el curs amb el tradicional festival. Una festa presentada per dos representats de sisè; Blanca i Lucas, que tanca el curs 2018 i que fa tribut a grups i cantants espanyols de la dècada del 80.

 Les famílies, mestres i xiquets van gaudir ballant amb les diferents coreografies preparades durant la setmana. Alicia, mestra de música de primer a tercer de Primària va aprofitar algunes de les seues sessions per fer els assajos contant amb els passos proposats pels alumnes.

 Vam combatre les altes temperatures amb la venta de refrescs per part del Bar Solidari, organitzat pel coordinador d’Acció Social. Va ser un èxit i la recaptació serà destinada a Itaka Escolapis.


27 de Juny de 2018
AUDICIÓ FINAL DE CURS ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

AUDICIÓ FINAL DE CURS ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

Els alumnes de l’Escola de Música i Dansa van sorprendre a tots els assistents amb una magnífica actuació de final de curs on tots els xiquets i xiquetes van demostrar el treball realitzat al llarg de l’any. Coordinats per els alumnes de Conjunt instrumental com a eix central de l’audició el professor Xavi Cabrera va anar dirigint l’acte que va resultar molt entretingut per al nombrós públic que va assistir. Es van poder escoltar tots els instruments per famílies. Per a finalitzar l’acte, tots els alumnes van representar els temes més coneguts de la pel·lícula ‘’Sonrisas i lágrimas’’ cantats per Alejandra Vélez amb el cor d’alumnes i la banda. Enhorabona a tots els músics i a tot el professorat pel seu treball.


26 de Juny de 2018
PLÀSTICA A INFANTIL, PREPARANT EL FESTIVAL

PLÀSTICA A INFANTIL, PREPARANT EL FESTIVAL

El passat dimecres dia 20 de Juny, els alumnes d’infantil amb l’ajuda dels seus familiars, van crear unes siluetes personalitzades per a decorar l’escenari del festival de fi de curs.

 Xicotets i grans van gaudir creant obres d’art úniques i decorades pels artistes amb més imaginació del món; Els xiquets.


25 de Juny de 2018
LA FESTA DE L’AIGUA

LA FESTA DE L’AIGUA

Els passat divendres 22 de Juny, els alumnes d’infantil vam celebrar a l’escola la tradicional festa de l’aigua. Va ser molt especial, era l’últim dia del curs i què millor forma d’acomiadar-se que jugant amb els seus companys amb globus, piscines i altres jocs que, a banda de divertir-nos, ens lliuraven del calor sufocant d’aquests últims dies.


11 de Juny de 2018
JORNADA ESPORTIVA-SOLIDÀRIA

JORNADA ESPORTIVA-SOLIDÀRIA

Al poliesportiu de Beniopa, el dissabte dia 9 de juny,  va tindre lloc la JORNADA ESPORTIVA SOLIDÀRIA de l’Escola Pia.  Basquet, futbol, hoquei i pàdel van ser els esports que vam poder practicar mentres fèiem un esmorzar saludable de fruita, oferida per DELIKIA. Els participants gaudiren d’una jornada de convivència i esport on també hi havia un bar solidari i la rifa d’un SPA per a dues persones patrocinat per l’HOTEL RH-BAYREN...


2 de Maig de 2018
2n CICLE DE PRIMÀRIA CELEBRA LA FESTA DEL LLIBRE

2n CICLE DE PRIMÀRIA CELEBRA LA FESTA DEL LLIBRE

Espectadores, actors, poetes, escriptores, artistes... Una setmana més que intensa, plena d’activitats i actes, per celebrar una gran festa en honor als llibres. Aquest viatge al món de la lectura ens ha apassionat a totes i a tots. I la setmana no podia acabar millor... regalant i rebent el mitjà per a somiar i volar... UN LLIBRE!


30 d'Abril de 2018
INTERCANVI A JONZAC ( FRANÇA)

INTERCANVI A JONZAC ( FRANÇA)

Divendres, cap a les 22 hores, vam deixar les nostres famílies i va començar el nostre viatge cap a Jonzac amb els companys de l’IES Veles e Vents del Grau i IES Maria Enríquez.

Tots i totes molt nervioses, amb ganes d’arribar per a poder gaudir d’una setmana d’intercanvi.

Després d’una llarga nit, arribarem a Burdeus, una important ciutat portuària del sud-oest francès on visitàrem el Centre històric, la Catedral, Ajuntament…

En acabar de dinar... de nou al bus i… A Jonzac on esperaven les famílies amb els nostres corres! Tots molt contents de retrobar-se!!!


19 d'Abril de 2018
Infantil 3 anys, GRANJA ESCOLA DE BENIGÀNIM

Infantil 3 anys, GRANJA ESCOLA DE BENIGÀNIM

El passat divendres 13 d’abril, els alumnes d’infantil de 3 anys, van passar un dia genial amb els animals de la granja. A més a més, van elaborar pa i un ambientador. Ens va servir com a punt de partida per a començar el nostre projecte dels animals de la granja.


19 d'Abril de 2018
Infantil 4 anys, BIO-PARC DE VALÈNCIA

Infantil 4 anys, BIO-PARC DE VALÈNCIA

El passat divendres 13 d’abril, els xiquets i xiquetes de la classe de 4 anys van gaudit d’un dia molt enriquidor en el Bioparc .Van conèixer els animals del continent africà i van dependre moltes coses sobre els animals de la Sabana i de Madagascar.


19 d'Abril de 2018
Infantil 5 anys, OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

Infantil 5 anys, OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

El 13 d’abril alumnes de 5 anys van gaudir d’un dia d’aventures a l’aquari més gran d’Europa,  l’Oceanogràfic de València. Els alumnes van vorer molts animals marins com dofins, pingüins, taurons i lleons marins, entre d’altres. S’ho van passar d’allò més bé!


Calendari del Mes


Agost 2019

LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

El temps a Gandia

Nº Visites: 4962031

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto al P. Provincial si se le permite mortificarse a su gusto, el afecto lo llevará a obrar como hacían los santos Padres, y a esta edad no tiene ya complexión para hacer tanto. No será poco si los novicios y los otros de casa observan bien los ayunos de las Reglas, presuponiendo que en lo restante observan las Constituciones, en lo que se debe poner todo el empeño, ya que tengo por cierto que quienes no se cuidan de la observancia de las Constituciones faltan en seguida en la observancia de los mandamientos de la ley de Dios, y se ve que muchos que en seguida caen en aversión contra alguno, y con frecuencia murmuran entre ellos, lo que es contra el mandamiento de la caridad con el prójimo, viene de no observar las Constituciones:, V.R. ponga en esto todo el empeño, y procure que sean observantes de las pequeñas cosas, que entonces serán buenos alumnos:, los novicios no tengan a mal pedir la obediencia en cosas pequeñas porque si quieren entrar en el verdadero camino del espíritu deben hacerse como niños (Al P. Busdraghi. Nápoles, 1472-1630). 2. Diga al P. Provincial que tenga mucho cuidado en conceder permiso al H. Francisco llegado de Roma hace poco para hacerlo ordenar de sacerdote, porque no está nada fundado en la santa humildad, que es necesaria para entrar en tal estado (ídem). 3. Las Congregaciones han sido fundadas para que los hermanos vivan en santa caridad y procuren la adquisición de la virtud con santa emulación, en particular la santa humildad que tanto agrada al Señor (Al Prefecto de la Congregación de la Asunción, Nápoles, 1473-1630). 4. Si quiere venir el P. Pedro tengo el propósito de nombrarlo Vicario General y retirarme a un lugar solitario para prepararme a comparecer ante el tribunal de Dios bendito (Al P. Conti, Nikolsburg, 3491-1640). 5. En cuanto al P. Santiago me ha escrito una carta un vecino con cuyas hijas habla y se hacen señas por la ventana, y que últimamente lo encontró en su casa, y escribe con mucho sentimiento y gran resolución. V.R. avísele de mi parte, aunque yo le escribo que para quitar esta ocasión se cambie de cuarto, de forma que no pueda mirar a casa donde haya mujeres, o bien V.R. ponga una celosía en todas las ventanas que puedan mirar a ventanas donde haya mujeres para que en esto todos sean iguales (Al P.V. Berro, Mesina, 3718-1641). 6. Con perseverancia se superará la maldita envidia de los relajados (Al P. Bafici, Génova, 3720-1641)."

Destacats