Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia

Imatges


6 de Juny de 2019
IV OLIMPÍADES BETÀNIA

IV OLIMPÍADES BETÀNIA

Aquest cap de setmana s’han celebrat les IV Olimpíades Betània a Pozuelo d’Alarcón (Madrid). El nostre col·legi va estar representat per un total de 61 alumnes més 4 professors. Durant aquestes olimpíades hem aprés a: conviure, compartir , competir i sobretot gaudir d’un muntó d’experiències amb alumnes d’altres centres, professorat i pares escolapis.


6 de Juny de 2019
FESTA DE L’APRENENTATGE INFANTIL 5 ANYS

FESTA DE L’APRENENTATGE INFANTIL 5 ANYS

Dijous passat, els xiquets de 5 anys i les seues famílies, vam celebrar la festa de l’aprenentatge com a cloenda del projecte de treball “Sea animals” (Animals del mar), en el que hem estat investigant i aprenent moltes coses dels animals marins. Agraïm la col·laboració de totes les famílies al llarg de les activitats que hem programat. Als xiquets els ha fet molta il·lusió que participareu amb nosaltres i han après moltes coses al llarg del projecte


4 de Juny de 2019
VISITA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS i AL SENAT

VISITA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS i AL SENAT

A vegades les oportunitats apareixen de sobte. Tot va començar un dia en el que una alumna del centre diu “Alberto Fabra es família meua”. Un expresident de la generalitat, una oportunitat única per als alumnes per poder parlar amb ell i que els contara com és el dia a dia d’un càrrec públic. El que es va plantejar com a una videoconferència va acabar amb una visita al centre per a parlar directament amb ells. La pregunta dels alumnes va ser “Com una persona tan important ve a parlar amb nosaltres?” i la resposta va ser clara, perquè sou molt importants.

Al llarg de la visita Alberto ens va plantejar la possibilitat de visitar el Congrés i el Senat a Madrid. Dit i fet, Alberto va fer les gestions per a poder portar a terme el viatge.

Però aquesta oportunitat no pot quedar així, i es va donar altra casualitat, les eleccions es van avançar. Era un bon moment per a fer un projecte al voltant d’un esdeveniment d’aquesta magnitud i aprofitant que havien començat amb la xarrada d’Alberto Fabra.


3 de Juny de 2019
CONFIRMACIONS 2019

CONFIRMACIONS 2019

El passat divendres 31 de maig, dotze components del Moviment Calassanç de 4t d’ESO i dos xiques del Real de Gandia van rebre el Sagrament de la Confirmació.

 La celebració va ser presidida pel Vicari Episcopal Francisco Revert, acompanyat pels escolapis Enric Ferrer i Jose Luis Cuesta.

Abans de començar els joves es reuniren amb el vicari, a qui li havien enviat prèviament una carta on explicaven els motius pels que volien rebre el sagrament.


20 d'Abril de 2019
SETMANA DEL LLIBRE A SEGON CICLE DE PRIMÀRIA

SETMANA DEL LLIBRE A SEGON CICLE DE PRIMÀRIA

La darrera setmana, els alumnes de l’Escola Pia han celebrat la SETMANA DEL LLIBRE. En aquesta setmana han preparat diferents activitats.

Els alumnes de segon cicle (3er i 4t de primària) han fet punts de lectura, fòrum de lectors, intercanvi de llibres amb amic invisible i han convidat els iaios a contar-los contes, històries, faules...


11 d'Abril de 2019
ELS XIQUETS D’INFANTIL 3 ANYS VISITEN LA GRANJA-ESCOLA LA TORRETA DE BENIGÀNIM

ELS XIQUETS D’INFANTIL 3 ANYS VISITEN LA GRANJA-ESCOLA LA TORRETA DE BENIGÀNIM

El passat divendres 5 d’abril, els alumnes d’infantil de 3 anys, van passar un dia genial amb els animals de la granja. Van  realitzar un taller  per fer pa i un altre per  fer un ambientador. Aquest és un bon inici per a les nostres activitats del  projecte de treball de la Granja.


11 d'Abril de 2019
ELS XIQUETS D’INFANTIL 4 ANYS VISITEN EL BIOPARC DE VALÈNCIA

ELS XIQUETS D’INFANTIL 4 ANYS VISITEN EL BIOPARC DE VALÈNCIA

El passat divendres 5 d’abril, els xiquets i xiquetes de la classe de 4 anys van gaudir d’un gran dia en el Bioparc .Van conèixer els animals d’ Àfrica i van aprendre moltes coses sobre la Sabana.


11 d'Abril de 2019
ELS XIQUETS D’INFANTIL 5 ANYS VISITEN L’OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

ELS XIQUETS D’INFANTIL 5 ANYS VISITEN L’OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

El passat divendres 5 d’abril els alumnes de 5 anys van gaudir d’un dia ple d’aventures a l’aquari més gran d’Europa,  l’Oceanogràfic de València. Els alumnes van veure molts animals marins com dofins, pingüins, taurons i lleons marins. S’ho van passar molt bé!


4 d'Abril de 2019
VIATGE A ATHLONE ( IRLANDA) 2019

VIATGE A ATHLONE ( IRLANDA) 2019

Renfe de Gandia: a les 11h. ens reunim tots els alumnes i professora per a agafar l'autobús que ens portarà fins a l'aeroport d'Alacant. Ens acomiadem dels pares i comencem el nostre viatge.

 Ja en l'aeroport factura de maletes i pas de control. Entrem en el recinte i esperem a l'embarque a l'avió. Sortim amb una mica de retard i per fi arribem a la nostra destinació. Allí ens espera Conor, monitor de l'acadèmia, per a prendre un altre autobús que ens trasllada a Athlone. Molt de fred en sortir a l'exterior. Arribem i les famílies van arribant a poc a poc i van recollint als nostres estudiants...


4 d'Abril de 2019
GRANJA-ESCOLA

GRANJA-ESCOLA 'LA LOMA' 2019 (II)

L’estància en La Loma suposa el final d’una etapa i els alumnes de Sisé s’ho disfruten molt. Dona gust acompanyar-los i compartir amb ells i elles els moments que estan vivint.

NO PAREN: ara anem, ara venim; ara entrem, ara eixim; ara ens posem, ara ens llevem... sense parar de xarrar, de riure, de cridar...


Calendari del Mes


Juny 2019

LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El temps a Gandia

Nº Visites: 4751182

L'Any amb Calassanç

"1. Esperaba noticias de que el P. Pedro hubiera salido ya para Nursia para el oficio de confesor de los alumnos, como hace ahí, creyendo que le había leído aquella parte del capítulo de la obediencia de nuestras Constituciones, donde está escrito: «La actitud del buen religioso ha de ser no esperar a que el Superior dé una orden formal por escrito o de palabra:, le bastará descubrir cualquier signo manifiesto de su voluntad, aun sin un mandato explícito». Pero si esta voluntad mía no le ha sido manifestada en tantas ocasiones, quien tenía el encargo ha faltado gravemente, de modo que no está bien que en lugar del P. Juan Esteban no vaya allí quien pueda atender a los alumnos para la confesión. El P. Ciríaco haría bien en considerar que es sacerdote y que ahora debe mostrar mayor humildad, obediencia, pobreza y abstinencia que antes:, no siempre se podrá disimular así, pues con la ayuda del Señor pronto tendremos a quien poner en su lugar, y lo mismo respecto al H. Domingo. Dígame cómo se portan (Al P. Ministro, Narni, 451-1626). 2. Y si bien V.R. ha de defender en todo lo que pueda a dicho Padre (Carlos), es evidente al menos la relación demasiado continua y familiar de dicho Padre con la mujerzuela, que antes iba con hábito de monja y ahora de joven vana, y si bien nada más se probase, esto sería suficiente para hacerle cambiar de casa con poca fama suya y menos de la Religión (Al P. Graziani, Nápoles, 22394634). 3. Tengo gran compasión de esos religiosos nuestros de la casa de Génova y de otras de la Provincia, que no saben encontrar el camino para ir al Paraíso, que es la virtud de la santa humildad. Y tengan todos por cierto que quien no se humilla en esta vida no será exaltado en la otra. Espero que en nuestra Religión no falte quien considere como un gran beneficio humillarse no sólo para enseñar a escribir y ábaco, sino también para enseñar a leer a los pequeñuelos (Al P. Lucatelli, Génova, 4276-1645)."

Destacats