Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia

Imatges


27 de Juny de 2019
FESTIVAL MUSICAL FI DE CURS (II)

FESTIVAL MUSICAL FI DE CURS (II)

El passat 20 de juliol acomiadarem el curs 2018-2019 fent un festival musical on tots els alumnes d’infantil i primària homenatjarem al famós grup britànic QUEEN.

Va ser un acte molt intens i  ple d’emocions, presentat per dos alumnes de sisé. Sonaren èxits com “Bohemian Rhapsody” o “We Will Rock You” entre molts altres.

 

< MÉS IMATGES >


27 de Juny de 2019
FESTIVAL MUSICAL FI DE CURS

FESTIVAL MUSICAL FI DE CURS

El passat 20 de juliol acomiadarem el curs 2018-2019 fent un festival musical on tots els alumnes d’infantil i primària homenatjarem al famós grup britànic QUEEN.

Va ser un acte molt intens i  ple d’emocions, presentat per dos alumnes de sisé. Sonaren èxits com “Bohemian Rhapsody” o “We Will Rock You” entre molts altres.

 

< MÉS IMATGES (II) >


23 de Juny de 2019
AUDICIÓ FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE MÚSICA

AUDICIÓ FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE MÚSICA

Els alumnes de l’Escola de Música i Dansa han finalitzat el curs amb una magnífica actuació on tots els xiquets i xiquetes van demostrar el treball realitzat al llarg de l’any. Coordinats per els alumnes de Conjunt instrumental com a eix central de l’audició, el professor Xavi Cabrera va anar dirigint l’acte que va resultar molt entretingut per al nombrós públic que va assistir. Enhorabona a tots els Participants pel seu esforç al llarg de tot el curs.


6 de Juny de 2019
IV OLIMPÍADES BETÀNIA

IV OLIMPÍADES BETÀNIA

Aquest cap de setmana s’han celebrat les IV Olimpíades Betània a Pozuelo d’Alarcón (Madrid). El nostre col·legi va estar representat per un total de 61 alumnes més 4 professors. Durant aquestes olimpíades hem aprés a: conviure, compartir , competir i sobretot gaudir d’un muntó d’experiències amb alumnes d’altres centres, professorat i pares escolapis.


6 de Juny de 2019
FESTA DE L’APRENENTATGE INFANTIL 5 ANYS

FESTA DE L’APRENENTATGE INFANTIL 5 ANYS

Dijous passat, els xiquets de 5 anys i les seues famílies, vam celebrar la festa de l’aprenentatge com a cloenda del projecte de treball “Sea animals” (Animals del mar), en el que hem estat investigant i aprenent moltes coses dels animals marins. Agraïm la col·laboració de totes les famílies al llarg de les activitats que hem programat. Als xiquets els ha fet molta il·lusió que participareu amb nosaltres i han après moltes coses al llarg del projecte


4 de Juny de 2019
VISITA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS i AL SENAT

VISITA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS i AL SENAT

A vegades les oportunitats apareixen de sobte. Tot va començar un dia en el que una alumna del centre diu “Alberto Fabra es família meua”. Un expresident de la generalitat, una oportunitat única per als alumnes per poder parlar amb ell i que els contara com és el dia a dia d’un càrrec públic. El que es va plantejar com a una videoconferència va acabar amb una visita al centre per a parlar directament amb ells. La pregunta dels alumnes va ser “Com una persona tan important ve a parlar amb nosaltres?” i la resposta va ser clara, perquè sou molt importants.

Al llarg de la visita Alberto ens va plantejar la possibilitat de visitar el Congrés i el Senat a Madrid. Dit i fet, Alberto va fer les gestions per a poder portar a terme el viatge.

Però aquesta oportunitat no pot quedar així, i es va donar altra casualitat, les eleccions es van avançar. Era un bon moment per a fer un projecte al voltant d’un esdeveniment d’aquesta magnitud i aprofitant que havien començat amb la xarrada d’Alberto Fabra.


3 de Juny de 2019
CONFIRMACIONS 2019

CONFIRMACIONS 2019

El passat divendres 31 de maig, dotze components del Moviment Calassanç de 4t d’ESO i dos xiques del Real de Gandia van rebre el Sagrament de la Confirmació.

 La celebració va ser presidida pel Vicari Episcopal Francisco Revert, acompanyat pels escolapis Enric Ferrer i Jose Luis Cuesta.

Abans de començar els joves es reuniren amb el vicari, a qui li havien enviat prèviament una carta on explicaven els motius pels que volien rebre el sagrament.


20 d'Abril de 2019
SETMANA DEL LLIBRE A SEGON CICLE DE PRIMÀRIA

SETMANA DEL LLIBRE A SEGON CICLE DE PRIMÀRIA

La darrera setmana, els alumnes de l’Escola Pia han celebrat la SETMANA DEL LLIBRE. En aquesta setmana han preparat diferents activitats.

Els alumnes de segon cicle (3er i 4t de primària) han fet punts de lectura, fòrum de lectors, intercanvi de llibres amb amic invisible i han convidat els iaios a contar-los contes, històries, faules...


11 d'Abril de 2019
ELS XIQUETS D’INFANTIL 3 ANYS VISITEN LA GRANJA-ESCOLA LA TORRETA DE BENIGÀNIM

ELS XIQUETS D’INFANTIL 3 ANYS VISITEN LA GRANJA-ESCOLA LA TORRETA DE BENIGÀNIM

El passat divendres 5 d’abril, els alumnes d’infantil de 3 anys, van passar un dia genial amb els animals de la granja. Van  realitzar un taller  per fer pa i un altre per  fer un ambientador. Aquest és un bon inici per a les nostres activitats del  projecte de treball de la Granja.


11 d'Abril de 2019
ELS XIQUETS D’INFANTIL 4 ANYS VISITEN EL BIOPARC DE VALÈNCIA

ELS XIQUETS D’INFANTIL 4 ANYS VISITEN EL BIOPARC DE VALÈNCIA

El passat divendres 5 d’abril, els xiquets i xiquetes de la classe de 4 anys van gaudir d’un gran dia en el Bioparc .Van conèixer els animals d’ Àfrica i van aprendre moltes coses sobre la Sabana.


Calendari del Mes


Juny 2020

LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

El temps a Gandia

Nº Visites: 6177901

L'Any amb Calassanç

"1. La pierna se me ha inflamado bastante desde hace ocho o diez días (Al P. Bandoni, 326, Frascati, 1406-1630). 2. En cuanto a ir descalzos en la procesión, si no lo quieren hacer muestran muy poca devoción a la Virgen Santísima, y quien desea las gracias es preciso que dé señales de devoción:, procurará que vayan lo más devotamente posible sin música, ni cohetes, ni nada más, sino con gran simplicidad y devoción (Al P. Bandoni, Frascati, 1625-1631). 3. No sé en qué punto se encuentra el asunto del obispado de Padua, ni quién será nombrado:, el Señor lo dé a quien mejor contribuya al servicio de Dios bendito y mayor utilidad del prójimo. Muchas veces las pretensiones de beneficios temporales son ocasión de la pérdida de los beneficios eternos. Si esta circunstancia provocara la exclusión de nuestro Instituto, tendríamos que tener paciencia, porque para nosotros igual será el mérito de servir a Dios en éste como en otro país:, los frutos de nuestra fatiga no los obtendrá quien no quiera nuestra obra, así que el mal no será para nosotros sino para ellos (Al P. Alacchi, Venecia, 1804-1632). 4. No se extrañe V.R. de la nueva disposición que he decidido que se cumpla en todas las casas para saber cada mes quiénes y cuántas veces faltan a los actos comunes, particularmente a la oración de la mañana, pues no es una orden para esa casa solamente, sino para todas las demás igualmente. Y esto, aunque sea contra el sentir de algunos, es un bien para el provecho espiritual de todos. Y eso que creen algunos que es de poca importancia hablar unos con otros, cuando se encuentran por la casa, o dejarse y darse mutuamente libros, papel o estampas sin permiso, es signo de que han comenzado a despreciar lo pequeño, que es lo que constituye a un religioso perfecto. Y debemos pensar, como es opinión común de todos los santos, que del desprecio de lo pequeño se va al desprecio de lo grande. Dios quiera que algunos no hayan llegado ya a tanto (Al P. Romani, Florencia, 2876-1638). 5. Respecto a las escuelas, por ser nuestro principal instituto, se debe procurar hacerlas con gran diligencia en lo referente a las letras, para atraer a los alumnos a las escuelas. Pero nuestro fin principal ha de ser el enseñar el temor de Dios. A esto está obligado todo maestro so pena de que su fatiga material quede sin el premio de la vida eterna (ídem). 6. V.R. pida ahí que nuestra habitación sea adecuada, y todos los religiosos estén en un mismo dormitorio, para que sean más observantes y todos juntos vayan a los actos comunes a la vista del Superior (Al P. Tocco, Carmañola, 2875-1638)."

Destacats