Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia

Imatges


27 de Juny de 2019
FESTIVAL MUSICAL FI DE CURS (II)

FESTIVAL MUSICAL FI DE CURS (II)

El passat 20 de juliol acomiadarem el curs 2018-2019 fent un festival musical on tots els alumnes d’infantil i primària homenatjarem al famós grup britànic QUEEN.

Va ser un acte molt intens i  ple d’emocions, presentat per dos alumnes de sisé. Sonaren èxits com “Bohemian Rhapsody” o “We Will Rock You” entre molts altres.

 

< MÉS IMATGES >


27 de Juny de 2019
FESTIVAL MUSICAL FI DE CURS

FESTIVAL MUSICAL FI DE CURS

El passat 20 de juliol acomiadarem el curs 2018-2019 fent un festival musical on tots els alumnes d’infantil i primària homenatjarem al famós grup britànic QUEEN.

Va ser un acte molt intens i  ple d’emocions, presentat per dos alumnes de sisé. Sonaren èxits com “Bohemian Rhapsody” o “We Will Rock You” entre molts altres.

 

< MÉS IMATGES (II) >


23 de Juny de 2019
AUDICIÓ FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE MÚSICA

AUDICIÓ FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE MÚSICA

Els alumnes de l’Escola de Música i Dansa han finalitzat el curs amb una magnífica actuació on tots els xiquets i xiquetes van demostrar el treball realitzat al llarg de l’any. Coordinats per els alumnes de Conjunt instrumental com a eix central de l’audició, el professor Xavi Cabrera va anar dirigint l’acte que va resultar molt entretingut per al nombrós públic que va assistir. Enhorabona a tots els Participants pel seu esforç al llarg de tot el curs.


6 de Juny de 2019
IV OLIMPÍADES BETÀNIA

IV OLIMPÍADES BETÀNIA

Aquest cap de setmana s’han celebrat les IV Olimpíades Betània a Pozuelo d’Alarcón (Madrid). El nostre col·legi va estar representat per un total de 61 alumnes més 4 professors. Durant aquestes olimpíades hem aprés a: conviure, compartir , competir i sobretot gaudir d’un muntó d’experiències amb alumnes d’altres centres, professorat i pares escolapis.


6 de Juny de 2019
FESTA DE L’APRENENTATGE INFANTIL 5 ANYS

FESTA DE L’APRENENTATGE INFANTIL 5 ANYS

Dijous passat, els xiquets de 5 anys i les seues famílies, vam celebrar la festa de l’aprenentatge com a cloenda del projecte de treball “Sea animals” (Animals del mar), en el que hem estat investigant i aprenent moltes coses dels animals marins. Agraïm la col·laboració de totes les famílies al llarg de les activitats que hem programat. Als xiquets els ha fet molta il·lusió que participareu amb nosaltres i han après moltes coses al llarg del projecte


4 de Juny de 2019
VISITA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS i AL SENAT

VISITA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS i AL SENAT

A vegades les oportunitats apareixen de sobte. Tot va començar un dia en el que una alumna del centre diu “Alberto Fabra es família meua”. Un expresident de la generalitat, una oportunitat única per als alumnes per poder parlar amb ell i que els contara com és el dia a dia d’un càrrec públic. El que es va plantejar com a una videoconferència va acabar amb una visita al centre per a parlar directament amb ells. La pregunta dels alumnes va ser “Com una persona tan important ve a parlar amb nosaltres?” i la resposta va ser clara, perquè sou molt importants.

Al llarg de la visita Alberto ens va plantejar la possibilitat de visitar el Congrés i el Senat a Madrid. Dit i fet, Alberto va fer les gestions per a poder portar a terme el viatge.

Però aquesta oportunitat no pot quedar així, i es va donar altra casualitat, les eleccions es van avançar. Era un bon moment per a fer un projecte al voltant d’un esdeveniment d’aquesta magnitud i aprofitant que havien començat amb la xarrada d’Alberto Fabra.


3 de Juny de 2019
CONFIRMACIONS 2019

CONFIRMACIONS 2019

El passat divendres 31 de maig, dotze components del Moviment Calassanç de 4t d’ESO i dos xiques del Real de Gandia van rebre el Sagrament de la Confirmació.

 La celebració va ser presidida pel Vicari Episcopal Francisco Revert, acompanyat pels escolapis Enric Ferrer i Jose Luis Cuesta.

Abans de començar els joves es reuniren amb el vicari, a qui li havien enviat prèviament una carta on explicaven els motius pels que volien rebre el sagrament.


20 d'Abril de 2019
SETMANA DEL LLIBRE A SEGON CICLE DE PRIMÀRIA

SETMANA DEL LLIBRE A SEGON CICLE DE PRIMÀRIA

La darrera setmana, els alumnes de l’Escola Pia han celebrat la SETMANA DEL LLIBRE. En aquesta setmana han preparat diferents activitats.

Els alumnes de segon cicle (3er i 4t de primària) han fet punts de lectura, fòrum de lectors, intercanvi de llibres amb amic invisible i han convidat els iaios a contar-los contes, històries, faules...


11 d'Abril de 2019
ELS XIQUETS D’INFANTIL 3 ANYS VISITEN LA GRANJA-ESCOLA LA TORRETA DE BENIGÀNIM

ELS XIQUETS D’INFANTIL 3 ANYS VISITEN LA GRANJA-ESCOLA LA TORRETA DE BENIGÀNIM

El passat divendres 5 d’abril, els alumnes d’infantil de 3 anys, van passar un dia genial amb els animals de la granja. Van  realitzar un taller  per fer pa i un altre per  fer un ambientador. Aquest és un bon inici per a les nostres activitats del  projecte de treball de la Granja.


11 d'Abril de 2019
ELS XIQUETS D’INFANTIL 4 ANYS VISITEN EL BIOPARC DE VALÈNCIA

ELS XIQUETS D’INFANTIL 4 ANYS VISITEN EL BIOPARC DE VALÈNCIA

El passat divendres 5 d’abril, els xiquets i xiquetes de la classe de 4 anys van gaudir d’un gran dia en el Bioparc .Van conèixer els animals d’ Àfrica i van aprendre moltes coses sobre la Sabana.


Calendari del Mes


Agost 2019

LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

El temps a Gandia

Nº Visites: 4962089

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto al P. Provincial si se le permite mortificarse a su gusto, el afecto lo llevará a obrar como hacían los santos Padres, y a esta edad no tiene ya complexión para hacer tanto. No será poco si los novicios y los otros de casa observan bien los ayunos de las Reglas, presuponiendo que en lo restante observan las Constituciones, en lo que se debe poner todo el empeño, ya que tengo por cierto que quienes no se cuidan de la observancia de las Constituciones faltan en seguida en la observancia de los mandamientos de la ley de Dios, y se ve que muchos que en seguida caen en aversión contra alguno, y con frecuencia murmuran entre ellos, lo que es contra el mandamiento de la caridad con el prójimo, viene de no observar las Constituciones:, V.R. ponga en esto todo el empeño, y procure que sean observantes de las pequeñas cosas, que entonces serán buenos alumnos:, los novicios no tengan a mal pedir la obediencia en cosas pequeñas porque si quieren entrar en el verdadero camino del espíritu deben hacerse como niños (Al P. Busdraghi. Nápoles, 1472-1630). 2. Diga al P. Provincial que tenga mucho cuidado en conceder permiso al H. Francisco llegado de Roma hace poco para hacerlo ordenar de sacerdote, porque no está nada fundado en la santa humildad, que es necesaria para entrar en tal estado (ídem). 3. Las Congregaciones han sido fundadas para que los hermanos vivan en santa caridad y procuren la adquisición de la virtud con santa emulación, en particular la santa humildad que tanto agrada al Señor (Al Prefecto de la Congregación de la Asunción, Nápoles, 1473-1630). 4. Si quiere venir el P. Pedro tengo el propósito de nombrarlo Vicario General y retirarme a un lugar solitario para prepararme a comparecer ante el tribunal de Dios bendito (Al P. Conti, Nikolsburg, 3491-1640). 5. En cuanto al P. Santiago me ha escrito una carta un vecino con cuyas hijas habla y se hacen señas por la ventana, y que últimamente lo encontró en su casa, y escribe con mucho sentimiento y gran resolución. V.R. avísele de mi parte, aunque yo le escribo que para quitar esta ocasión se cambie de cuarto, de forma que no pueda mirar a casa donde haya mujeres, o bien V.R. ponga una celosía en todas las ventanas que puedan mirar a ventanas donde haya mujeres para que en esto todos sean iguales (Al P.V. Berro, Mesina, 3718-1641). 6. Con perseverancia se superará la maldita envidia de los relajados (Al P. Bafici, Génova, 3720-1641)."

Destacats