Buscador web


Paraula:


DestacatsGaleria Multimèdia

Imatges


15 de Març de 2019
LA FALLA DEL 2019

LA FALLA DEL 2019

El tema de la falla d’aquest curs és Aniversari Feliç. Aniversaris que el nostre alumnat els té quasi setmanalment, per tant, no es un tema que desconeguen. Tot ho han fet amb il·lusió i gana, han planificat, pintat, reciclat, pegat...

A l’escola una falla és  la unió dels treballs que han anant fent els diversos nivells i que quan veus la quantitat de material i treballs que has d’amuntonar i unir, penses que això serà un impossible. Però ahí entra la màgia, la màgia del professorat que baix pressió, pensa en l’engranatge i comença a muntar-la i en hora i mitja tens enmig del pati una falla que no saps d’on ha eixit.

A estes hores ja l’hem cremada, MISSIÓ COMPLIDA.


11 de Març de 2019
COL·LEOLIMPÍADES. CAMPIONS EN DIVERSIÓ, ESFORÇ, TREBALL EN EQUIP i HÀBITS SALUDABLES.

COL·LEOLIMPÍADES. CAMPIONS EN DIVERSIÓ, ESFORÇ, TREBALL EN EQUIP i HÀBITS SALUDABLES.

Com a tasca final del projecte del cos que han realitzat este trimestre,  els xiquets i les xiquetes de 5 anys han preparat una vesprada dedicada al joc i a l’esport, que com han aprés és indispensable per a créixer sans i feliços. Agraïm la col·laboració de tots els voluntaris.


1 de Març de 2019
CONCERT BENÈFIC ESCOLA DE MÚSICA I DANSA CALASSANÇ

CONCERT BENÈFIC ESCOLA DE MÚSICA I DANSA CALASSANÇ

Per segona vegada, l’Escola de Música i Dansa Calassanç va organitzar el passat 22 de febrer una audició benèfica amb la participació dels alumnes de Fasolet, Escola de Música i Escola de Dansa. Més de 100 artistes, músics, ballarins i ballarines que van fer gaudir a pares i mares, iaios i amics de l’Escola Pia de Gandia. Tots plegats han recaptat més 720 euros que aniran íntegrament al projecte que es desenvolupa a la República Democràtic del Congo per part de l’ONG Itaka Escolapis. Considerem que és molt important que tota la comunitat educativa es faça partícip de les iniciatives que l’Escola Pia desenvolupa arreu el món perquè la màxima de pensar globalment, actuar localment continua vigent hui en dia.


5 de Febrer de 2019
PADRINS i MADRINES DE LLEGIR

PADRINS i MADRINES DE LLEGIR

Hem començat una de les activitats més especials  i que més ens agrada de les que fem en l’escola, els PADRINS I MADRINES DE LLEGIR. Ara que els xiquets i les xiquetes de 5 anys ja comencen a llegir, cada setmana un grup d’alumnes voluntaris de 1r d’ESO acompanyarà fins que s’acabe el curs i durant el seu temps d’esplai  als xiquets de 5 anys per ajudar-los de forma individualitzada en el seu aprenentatge de la lectura.


7 de Gener de 2019
1r D

1r D'ESO - MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE VALÈNCIA

El 21 de desembre els alumnes de 1r d'ESO han visitat el museu de Ciències Naturals de València. El museu està situat en els emblemàtics Jardins de Vivers, en un edifici racionalista de l'arquitecte Luís Gay.

 Al museu han vist la Col·lecció paleontològica "Rodrigo Botet", la més important de mamífers americans del Pleistocé, present a Europa. Amb un recorregut a través de més de 4000 milions d'anys de canvi evolutiu, del què tenim evidències gràcies als fòssils, amb representants de tot el món. I han fet un taller de fòssils.

 Després hem anat a passar el dia al parc Gulliver, gaudint del bon temps i dels companys.


7 de Gener de 2019
2n D

2n D'ESO - DÉNIA, CENTRE D´INTERPRETACIÓ DEL MONTGÓ i CASTELL

El divendres 21 de desembre els alumnes de 2n. d´ESO vam anar d´excursió a Dénia on vàrem visitar el Centre d´Interpretació del Montgó i el castell.

Al Centre d´Interpretació vam conèixer la flora i la fauna típica i única del Montgó, la relació de la muntanya amb la ciutat de Dénia i la mar, així com la formació de la muntanya vora la mar.

Al castell vam gaudir de la seua història i les vistes a la mar i a la ciutat.


7 de Gener de 2019
3r D

3r D'ESO - MUSEU PRÍNCEP FELIP i HEMISFÈRIC DE VALÈNCIA

El 21 de desembre el curs de 3r d'ESO de l'Escola Pia hem visitat el museu Príncep Felip a València.

Els alumnes han participat en diverses activitats interactives, incloent el teatre de l'electricitat on hem aprés que l'energia elèctrica ens envolta per tot arreu i forma part de nosaltres.

Després hem gaudit a L'Hemisfèric de la pel·lícula "Los secretos de la Gravedad", que ens ha ajudat a entendre la força que manté l’equilibri de l’univers, a la vegada que hem aprés molt de la figura d’Albert Einstein i la seua Teoria de la Relativitat.

A continuació, hem dinat al centre comercial El Saler. Ens ha acompanyat un magnífic oratge i hem gaudit de la convivència que sempre és especial quan eixim del nostre col·legi.


7 de Gener de 2019
4t D

4t D'ESO - CASTELL DE BAYREN i MARJAL i PORT DE GANDIA

Els alumnes de 4t d’ESO han realitzat una ruta per l’Anella Verda de Gandia. En aquesta ruta han pogut visitar el Castell de Bayren, venint des de Beniopa pel camí de la Banyosa. Una vegada dalt han gaudit de les vistes de tota la línia de costa de la Safor, i han recorregut les ruïnes del Castell. Els alumnes han aprofitat per fer fotos panoràmiques i veure les diferents imatges des dels quatre punts cardinals.

En baixar, hem passat a la marjal de Gandia per visitar l’Alqueria del Duc i els ullals, on, després d’una breu pausa on hem gaudit de la natura, hem seguit fins al port. Allí hem pogut dinar disfrutant del sol i després tornar cap a l’escola pels camins existents enmig dels tarongers.


7 de Gener de 2019
1r DE BATXILLERAT - OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

1r DE BATXILLERAT - OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

L’alumnat de 1r de batxillerat va visitar divendres 21 de desembre l’ Oceanogràfic on pogueren disfrutar de tot tipus d’ animals marins de tot arreu del món i d’ una gran actuació de dofins. En acabar, dinaren al Centre Comercial El Saler. Un dia divertit i diferent per a finalitzar el primer trimestre i començar unes merescudes vacances.


7 de Gener de 2019
2n DE BATXILLERAT - PARPALLÓ BORRELL

2n DE BATXILLERAT - PARPALLÓ BORRELL

El divendres 21 de desembre els alumnes de 2n de batxillerat junt als tutors i els professors de geografia i física i química, Borja i Xelo, hem realitzat una eixida al Parpalló Borrell.

La ruta ha començat al centre d’interpretació del Parpalló i hem arribat fins al Coll de la Rafela, punt més elevat de tot el recorregut. Aquest trajecte ha permés els alumnes observar i gaudir-ne del paratge i vegetació típica de la nostra zona, així com de les magnífiques vistes panoràmiques que s’hi ofereixen.

Tot seguit, hem baixat a Marxuquera per dinar tots junts a l’aire lliure.

Ha estat una eixida molt amena que els ha permés conéixer millor el nostre entorn i alhora, compartir una nova experiència fora de l’aula amb companys i professors.


Calendari del Mes


Març 2019

LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El temps a Gandia

Nº Visites: 4447938

L'Any amb Calassanç

"1. El martes próximo pasado a las 19 horas apareció en Roma un prodigio extraordinario, que consistió en un círculo en el aire de un tamaño casi tan grande como toda Roma, de color azul, o por mejor decir ceniciento, con cuatro globos grandes más resplandecientes que el círculo:, estos cuatro tenían en medio un color irisado. Duró casi una hora y fue visto por la mayor parte de los habitantes y por casi todos los de nuestras escuelas. Yo subí a la galería más alta para verlo. Y en torno al sol hubo otro círculo del mismo color, pero mucho más pequeño y no duró tanto como el grande, como podrá ver en la otra parte de este folio. El Señor haga que sea señal de misericordia y nos bendiga siempre (Al P. Cherubini, Nápoles 1081-16-29). 2. Rueguen ahí que el Señor ponga en el corazón de alguno el deseo de darnos una buena limosna para salir de las deudas (Al P. Cherubini, Nápoles, 1347-1630). 3. Procure Vuestra Caridad por su parte defender el honor de Dios y el de la Religión en la escuela y en casa, que tendrá así un importante galardón (Al H. Lucatelli, Génova, 2353- 1635). 4. Aquí hasta ahora no han aparecido las nuevas Constituciones, que no creo deshagan el Instituto... Cuando salgan veremos lo que contienen, y si es preciso replicar y suplicar a Su Santidad en algo, se hará (Al P. Beretta, Cárcare, 4443-1647)."

Destacats