Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

PROGRAMA DESPERTA

11 de Febrer de 2014

El Dilluns 10 de Febrer de 2014 van realitzar unes proves  dins del Programa Desperta, iniciativa d’Ortoxama (Clíniques de Psicologia, Logopèdia i Pedagogia) i la Universitat Politècnica, del campus de Gandia. L'objectiu del Programa Desperta és detectar les aptituds de l'alumnat, ja que els estudiants d'avui són els nostres universitaris i empresaris del demà. Açò comporta d'una banda, conèixer les habilitats mentals de les quals disposa cada alumne per a després, a partir d'elles i des de la innovació pedagògica, iniciar estratègies que els permeten crear unes mentalitats obertes i flexibles adaptades a les necessitats del mercat laboral.


Per a açò, s'han dissenyat unes proves específiques en les següents àrees:


Àrea de l'atenció i memòria:

 
Repercuteixen de forma significativa en la nostra execució tant en tasques acadèmiques com a laborals.


Àrea lògic-matemàtica i verbal


Defineixen el perfil vocacional permetent preparar-los per a un futur que millore les seues possibilitats.


Àrea de la creativitat


Desenvolupar-la permet aprendre a veure el món que els envolta de forma àmplia, divergent i amb una originalitat i flexibilitat que es requereix en l'acompliment professional.


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Febrer 2019

LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

El temps a Gandia

Nº Visites: 4337220

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto a los que padecen de estómago, yo he usado un remedio, que en menos de un mes los he curado, y creo que de otra forma no se hubieran curado. Y ha sido que por la mañana les daba una sopa de pan tostado o rayado, no demasiado abundante y un poco más de una hogaza y un par de manzanas cocidas, o bien algunas uvas pasas o algunos higos. Por la tarde mucho menos, a fin de que el calor natural, puesto que se ha debilitado, pueda no sólo digerir la comida, sino también los malos humores, los cuales de otra manera no se curarán nunca con medicinas. Al sentido parece duro este remedio, pero es mejor soportar un mes o poco más esta pequeña molestia que estar toda la vida con semejantes dolores y con peligro de mayores trastornos (Al P. Costantini, Nursia, 788- 1628). 2. Oigo que van bien las escuelas. El Señor les dé siempre a todos un conocimiento cada vez mayor del gran bien que se hace, no sólo al impedir que los niños cometan el mal, sino también al lograr que aprendan el santo temor de Dios, que es una acción no sólo meritoria de mayores bienes, sino también de mucha satisfacción por nuestros errores:, estando todos de acuerdo harán con esto un gran servicio a Dios que es de mucha utilidad al prójimo y a Uds. mismos (Al P. Cherubini, Nápoles, 791-1628)."

Destacats