Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

LES FAMÍLIES DEL COL·LEGI COL·LABOREN AMB ITAKA

5 de Juny de 2015

Aquest diumenge hem pogut gaudir d’un dia en família, organitzat per l’ACPA del col·legi. A més de les paelles, els jocs infantils i un ambient de festa i confraternització, també participarem d’una tenda solidària en favor de la fundació Itaka Escolapis. Amb  els joguets i articles de tot tipus que entre tots vam portar, hem arreplegat 263€ pels projectes d’Itaka.Però el més important és el fet de tenir presents les diferents realitats en les que treballem els escolapis.


Reservar un raconet com aquest en un dia de festa és fer-nos conscients del treball que fem els escolapis per tal d’aconseguir un món amb menys desigualtats.


Itaka comença amb la sensibilització als nostres col·legis, materials de campanyes per la pau, oferint voluntariat pels nostres alumnes... promou la solidaritat i col·labora per tot el món amb les diferents realitats que trobem els escolapis allà on arribem.En concret, després de la darrera visita a Indonesia, els pares Daniel Hallado i Carles Such han comprovat que l’ajuda que ha estat enviant Itaka és fonamental per poder atendre els xiquets d’Atambua.


El que arribe a partir d’ara ho faran servir per tal de potabilitzar l’aigua d’un pou situat al terreny on construiran l’internat.Des d’Itaka ens agraeixen a tots, en nom del xiquets de tot el món, per construir Escola Pia, regne de Déu, fraternitat universal


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Setembre 2018

LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El temps en Gandia

Nº Visites: 3946766

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto al H. Juan Bautista si se enmienda me olvidaré del pasado, se le podrá quitar el impedimento de las manos y los pies, y podrá salir de la habitación de arriba y atender a las cosas del espíritu hasta que escriba, que será presto (Al P. Bandoni, Frascati, 1683-1631). 2. Quisiera que estuviera sano (el H. Antonio) y se preocupase de servir a Dios que es el fin para el que ha sido creado, pero la pasión lo tiene ciego como a otros (Al P. Rodríguez, Moricone, 2442-1635). 3. Procure V.R. dar alguna enseñanza de la vida espiritual a esos hermanos nuestros, ya que algunos de ellos tienen extrema necesidad, y encontrará campesinos y seglares más fáciles a las cosas espirituales que ciertos religiosos (ídem). 4. Es preciso perdonar todo por amor de Dios y por el bien de la Religión, y ser amable también de corazón con quienes nos han sido contrarios, que así lo quiere la ley de Cristo nuestro Maestro, y orar por ellos (Al P. Alacchi, Palermo, 2593-1636). 5. Por el bien común se debe olvidar el hombre de toda injuria o disgusto particular, siguiendo el dicho español: «dando gracias por agravios, negocian los hombres sabios» (ídem)."

Destacats