Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

II OLIMPÍADES PROVÍNCIA BETÀNIA

11 de Juny de 2015

Els dies 5, 6 i 7 de juny, els 51 alumnes seleccionats pel nostre centre han gaudit d’una experiència inoblidable, participant en les II Olimpíades de la província de Betània que es van disputar a la localitat de Pozuelo de Alarcón (Madrid). Des del primer moment del viatge es podia palpar en l’ambient l’emoció, l’alegria i també el nerviosisme dels nostres alumnes, no obstant, sabien que anaven a representar al seu centre a nivell estatal en les diverses modalitats que anaven a participar i la responsabilitat que això implicava.

 

Primer dia, vam fer un tour turístic en autobús per Madrid, visitant les principals zones de la capital com Passeig de la Castellana, font de Cibeles, font de Neptú, Museu del Prado, museu Thyssen , Biblioteca Nacional, Carrer Serrano i també vam veure l’exterior de l’estadi Santiago Bernabeu. Una volta finalitzat el tour, ens vam dirigir a Aluche, on ens vam quedar a dormir aquests dies, tant la directora del centre, com el titular Francesc Mulet, ens van atendre de meravella i ens van posar el centre a la nostra disposició, un agraïment per a ells. Després de instal·lar-nos, ens dirigírem a Pozuelo, on vam sopar amb altres esportistes dels altres centres, finalitzat el sopar vam tornar cap Aluche on ja ens vam gitar per a descansar per al dia següent.

 

Segon dia, a les 10 del matí vam fer la inauguració de la competició on cada col·legi va ser presentat amb tots els seus esportistes, després ja van començar les competicions de: futbol, bàsquet i judo. En aquests esports nosaltres teníem representació en bàsquet masculí i femení i en futbol masculí. Els nostres alumnes de tots els equips es van deixar la pell al camp i van jugar de meravella, l’equip de futbol masculí com del femení passaren la fase de grups i es classificaren pera quarts de final, mentre que l’equip de bàsquet masculí no va poder passar la fase de grup per tan sols 3 punts de diferència, una llàstima, però ens van deixar per al record unes cistelles espectaculars i una gran unió d’equip, que és el que reialment compta.

 

Per la vesprada es van disputar quarts de final tant de bàsquet femení com de futbol masculí. L’equip de bàsquet femení va perdre , però amb orgull, les nostres xiques van deixar el nom del nostre centre ben amunt. L’equip de futbol masculí va guanyar per 4-0 el seu partit i va accedir a semifinals del torneig.

 

Eixa mateixa vesprada també es va disputar la competició de natació, on les nostres xiques van fer una gran feina, destacant a Alexia Hurtado que va aconseguir una medalla d’argent, inauguràvem així el nostre caseller de metalls.

 

Però la vesprada encara ens depararia moltíssimes alegries en atletisme, tant en masculí com femení. Els nostres atletes van lluitar fins a la fi i aquest treball va tindre recompensa. Lara Ferrer va aconseguir or en salt de longitud, Almudena de Quero bronze velocitat, Òscar Teixidó argent a velocitat, Paula Estruch argent en 1200 metres, i la bomba final estava per arribar, les nostres xiques del relleu femení de 4 x 60, Mercé, Paula, Eva i Almudena van aconseguir l’or en aquesta modalitat, imposant-se a tots els altres centres. Una gran vesprada.

 

Tercer dia, es van disputar semifinals i finals, el nostre equip de futbol va perdre en semifinal 2-1, però després es va refer i es va imposar al Calasancio de Madrid, per 2-1, aconseguint la medalla de bronze, els nostres xics van jugar un gran futbol, ple de lluita, intensitat i esportivitat i saber estar en un terreny de joc. Finalment va concloure l’olimpíada amb l’entrega de trofeus, on vam quedar tercers al medaller amb 7 trofeus, èxit impressionant.

 

Els mestres (Alejandra, Gonzalo i Vicent Torres) que hem compartit aquesta experiència amb aquests alumnes estem molt orgullosos del seu comportament, tant dins com fora dels terrenys de joc, on han sabut conviure entre ells i unir llaços d’amistat amb alumnes d’altres centres, que era el més important. Enhorabona campions.

 

Per últim agrair a les famílies el gran recolzament i la confiança que han depositat en nosaltres, això ha fet que la nostra tasca fóra més fàcil de portar endavant, ha sigut un plaer compartir aquesta experiència amb vosaltres. GRÀCIES, GRÀCIES I MÉS GRÀCIES.

 

 

       --- LA RESTA D'IMATGES A LA GALERIA MULTIMÈDIA ---

 


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Abril 2019

LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

El temps a Gandia

Nº Visites: 4541816

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto al P. Benito hará todo lo que pueda para que recupere la salud, ya que espero que se encuentre bien ahí:, como ya escribí se fue de Roma con ánimo de tomar de nuevo el hábito porque ha probado lo mal que trata el mundo (Al P. Cherubini, Nápoles, 1366-1630). 2. Le recomiendo que haga observar el silencio a los novicios que de otro modo no aprenden nunca a hablar con Dios y la virtud del silencio manifiesta que uno es hombre dispuesto y reformado por dentro:, considere V.R. este particular como algo recomendado, ya que junto con la modestia de los ojos conduce a un novicio a la perfección religiosa que es el tesoro escondido del evangelio, el cual, cuando se encuentra (aunque pocos lo encuentran porque no se violentan a sí mismos), se dejan todas las cosas terrenas y buscan poseerlo como algo que supera todas las cosas de la tierra (Al P. Busdraghi, Nápoles, 1367-1630). 3. V.R. mande hacer oración por la Religión y en particular por Alemania a fin de que el Señor quiera perdonar las ofensas cometidas por los católicos (Al P. Grien, Nápoles, 4263-1645). 4. Con la carta de V.R. del 28 del pasado he recibido particular consuelo:, en ella muestra verdadero espíritu de religioso, conformando su voluntad a la voluntad de Dios, en la que los buenos religiosos ven manifiestamente la voluntad del Señor. Estoy convencido de que V.R. tendrá mérito particular y larga recompensa de Dios. Procure inculcar ese buen sentimiento en el corazón de los demás religiosos, particularmente de los novicios, entre los cuales, si encuentra alguno que no convenga para nuestro Instituto, puede despedirlo y vestir a otros que sean a propósito, sin tratar de admitirlos a la profesión, esperando que durante el tiempo de noviciado el Señor nos descubra algún remedio conforme a su santísima voluntad (Al P. Battaglione, Cáller, 4453-1647). 5. Por mis muchas preocupaciones no respondo por ahora al P. Antíoco ni al P. Pedro de S. Peregrino, pero dígales de mi parte que procuren no hacer en la Religión lo que hizo aquel siervo que tenía un talento y lo escondió, sino que quisiera que hicieran como el siervo que tenía dos talentos y ganó otros dos, y fue recompensado haciéndolo dueño de dos ciudades. El P. Antíoco tiene el talento de escribir, pero tendría dos si procurara tener el talento del ábaco. Y cuanto más talentos procura tener uno en auxilio del prójimo por amor de Dios, tanto más se asemeja a Dios mismo y es digno de mayor mérito en esta vida y de recompensa en la otra. Y pocos religiosos entienden y ponen en práctica esta advertencia (ídem)."

Destacats