Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

UNA HISTÒRIA DE “REPLEGA DE TAPS” ( i ARA TAMBÉ DE MÒBILS)

14 d'Octubre de 2015

Estimades famílies, com bé sabeu, l’any passat vam començar l’arreplegada de taps per reciclar-los i així obtindre ingressos econòmics per destinar a diferents projectes de solidaritat i  Acció Social. En un primer contacte amb una empresa local, vam obtindre la quantitat de 7,60 euros per 80 Kg. d’aquest plàstic. Aquesta experiència ens va desmotivar al grup de Moviment Calassanç que ens encarregarem de la gestió, encara que anàrem a un supermercat i compràrem berenar per al Centre d’Acollida de Persones sense sostre de Càritas.

 

 La constància de Alfredo Ibañez,  va fer que es posara en marxa i trobar una empresa que ens pagara d’una millor forma el plàstic i buscar col·laboradors per a tal fi. Així, Alfredo contactà amb  Construcions Bañuls i es va oferir per portar els taps a Ibi on hi ha una planta de reciclatge. Un dia de juliol i com podeu veure a les fotografies, carregaren el camió per portar tots els taps que heu dut durant el curs i el passat 8 d’octubre ens arribà un ingrés de 109’4 euros que destinarem a comprar menjar per a diferents institucions. Volem agrair a totes les persones que col·laboreu i feu possible aquest projecte que vol conscienciar-nos a tots amb gestos senzills. Per tal motiu ara arrepleguem també Mòbils i el projecte continua... gràcies al teu gest.


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Setembre 2019

LMMJVSD
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

El temps a Gandia

Nº Visites: 5058712

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto al H. Juan Bautista si se enmienda me olvidaré del pasado, se le podrá quitar el impedimento de las manos y los pies, y podrá salir de la habitación de arriba y atender a las cosas del espíritu hasta que escriba, que será presto (Al P. Bandoni, Frascati, 1683-1631). 2. Quisiera que estuviera sano (el H. Antonio) y se preocupase de servir a Dios que es el fin para el que ha sido creado, pero la pasión lo tiene ciego como a otros (Al P. Rodríguez, Moricone, 2442-1635). 3. Procure V.R. dar alguna enseñanza de la vida espiritual a esos hermanos nuestros, ya que algunos de ellos tienen extrema necesidad, y encontrará campesinos y seglares más fáciles a las cosas espirituales que ciertos religiosos (ídem). 4. Es preciso perdonar todo por amor de Dios y por el bien de la Religión, y ser amable también de corazón con quienes nos han sido contrarios, que así lo quiere la ley de Cristo nuestro Maestro, y orar por ellos (Al P. Alacchi, Palermo, 2593-1636). 5. Por el bien común se debe olvidar el hombre de toda injuria o disgusto particular, siguiendo el dicho español: «dando gracias por agravios, negocian los hombres sabios» (ídem)."

Destacats