Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

CONTINUA LA RENOVACIÓ METODOLÒGICA AMB TRILEMA

20 d'Octubre de 2015

La renovació metodològica va començar fa uns anys i ha vingut per a quedar-se amb nosaltres. A principis de setembre, el Claustre de Professors començà la formació amb Trilema que enguany s’ha centrat en la realització de projectes interdisciplinars. El Claustre es divideix en dos grups, Infantil-Primària i Secundària-Batxillerat, i aquests a la vegada en divideixen en diferents grups que han dissenyat diversos projectes que al llarg d’aquest curs s’implantaran en les aules.

 

D’una altra banda, hi ha un Equip Innova que està format per membres de l’Equip Directiu i un representant de cada etapa educativa que s’està encarregant d’anar difonent la cultura de renovació metodològica. El curs passat cada membre d’aquest equip realitzà el seu Portfoli docent i enguany continuaran amb treballs relacionats amb l’acompanyament i difusió de bones pràctiques.

 

Finalment, l’Equip Directiu tindrà dos reunions amb l’equip de Trilema per tal d’anar organitzant i dissenyant la renovació metodològica i l’acompanyament del professorat per tal d’afavorir el seu desenvolupament professional.


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Febrer 2019

LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

El temps a Gandia

Nº Visites: 4343724

L'Any amb Calassanç

"1. Por el Sr. Ventura he recibido una carta de V.R. y de otra persona, que me avisa de que los alumnos del P. Mateo salen a menudo una hora y pico antes que los otros, con la excusa de que van a confesarse, mientras que a lo que van es a jugar y a tirarse piedras, con escándalo de los ciudadanos. Dicen también que dicho Padre se duerme con frecuencia en la escuela. En cuanto a ir los alumnos a confesarse fuera, me disgusta mucho, porque V.R. debe oír antes a los alumnos que a los seglares y dejar más bien a éstos que a aquéllos, ya que así lo exige nuestro Instituto. Yo no sé si esto que me han avisado es verdad en todo o en parte, pero se lo escribo a fin de que, si es preciso ponga remedio. Vigile mucho, por favor, el aprovechamiento de los alumnos, el que sería sin duda mayor, si V.R. los confesara con frecuencia (Al P. Castilla, Frascati, 793-1628). 2. Le advierto encarecidamente de una cosa, que habiendo recibido una advertencia tan importante de improviso, procure ser muy humilde y muy paciente en el futuro, para que no le ocurra algo peor (Al H. Pucci, Nursia, 2235-1634)."

Destacats