Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

ALEJANDRA VÉLEZ REP EL PREMI EXTRAORDINARI DE PRIMÀRIA

17 de Maig de 2017

 

Aquest dimarts 16 de maig s’han lliurat els Premis Extraordinaris de Primària al Palau de les Arts Reina Sofia de València. Es tracta d’una menció honorífica que fa la Conselleria d’Educació als millors alumnes de la Comunitat Valenciana en aquesta etapa escolar.

 

Alejandra Vélez, actualment en 1r ESO, ha rebut el diploma acreditatiu de la seua excel·lència en Primària, acompanyada pels seus pares i un representant de l'Escola Pia de Gandia. Aquesta alumna durant el curs 2015-2016 va obtindre al nostre centre una Menció honorífica i un reconeixement a la seua trajectòria i, posteriorment, fou proposada a la Conselleria per a obtindre aquest guardó.

 

Els premis concedeixen un diploma a l'excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. A més, s'anotarà aquesta distinció en el seu historial i expedient acadèmic per mitjà d'una diligència específica que haurà d'omplir el centre docent en què l'alumna haja finalitzat l'etapa. 

 

Però és habitual que quan aquests mèrits arriben és perquè els alumnes aporten, a més a més, qualitats personals que van més enllà de lo acadèmic. És el cas de la llista d'alumnes als que s'afegeix Alejandra, com ara la seua germana Celia i, sols per citar els dels últims dos anys, Lara Ferrer, Andrea Castillo, Marc Llopis i Alberto Segura.

  

Des d’ací agraïm Alejandra per compartir la seua formació, la il·lusió i el seu creixement personal amb tota la Comunitat Escolàpia del centre, i felicitem a l’alumna i a la seua família.


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Març 2018

LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

El temps en Gandia

Nº Visites: 3571617

L'Any amb Calassanç

"1. El martes próximo pasado a las 19 horas apareció en Roma un prodigio extraordinario, que consistió en un círculo en el aire de un tamaño casi tan grande como toda Roma, de color azul, o por mejor decir ceniciento, con cuatro globos grandes más resplandecientes que el círculo:, estos cuatro tenían en medio un color irisado. Duró casi una hora y fue visto por la mayor parte de los habitantes y por casi todos los de nuestras escuelas. Yo subí a la galería más alta para verlo. Y en torno al sol hubo otro círculo del mismo color, pero mucho más pequeño y no duró tanto como el grande, como podrá ver en la otra parte de este folio. El Señor haga que sea señal de misericordia y nos bendiga siempre (Al P. Cherubini, Nápoles 1081-16-29). 2. Rueguen ahí que el Señor ponga en el corazón de alguno el deseo de darnos una buena limosna para salir de las deudas (Al P. Cherubini, Nápoles, 1347-1630). 3. Procure Vuestra Caridad por su parte defender el honor de Dios y el de la Religión en la escuela y en casa, que tendrá así un importante galardón (Al H. Lucatelli, Génova, 2353- 1635). 4. Aquí hasta ahora no han aparecido las nuevas Constituciones, que no creo deshagan el Instituto... Cuando salgan veremos lo que contienen, y si es preciso replicar y suplicar a Su Santidad en algo, se hará (Al P. Beretta, Cárcare, 4443-1647)."

Destacats