Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

EIXIDES CULTURALS DELS ALUMNES D'ESO i BATXILLERAT 2018-2019 (I)

7 de Gener de 2019

 

 

-------------------------------------------

 

 

1r D'ESO - MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE VALÈNCIA

 

 

El 21 de desembre els alumnes de 1r d'ESO han visitat el museu de Ciències Naturals de València. El museu està situat en els emblemàtics Jardins de Vivers, en un edifici racionalista de l'arquitecte Luís Gay.

 

Al museu han vist la Col·lecció paleontològica "Rodrigo Botet", la més important de mamífers americans del Pleistocé, present a Europa. Amb un recorregut a través de més de 4000 milions d'anys de canvi evolutiu, del què tenim evidències gràcies als fòssils, amb representants de tot el món. I han fet un taller de fòssils.

 

Després hem anat a passar el dia al parc Gulliver, gaudint del bon temps i dels companys.

 

 

 

 

 2n D'ESO - DÉNIA, CENTRE D´INTERPRETACIÓ DEL MONTGÓ i CASTELL

 

 

 

El divendres 21 de desembre els alumnes de 2n. d´ESO vam anar d´excursió a Dénia on vàrem visitar el Centre d´Interpretació del Montgó i el castell.

 

Al Centre d´Interpretació vam conèixer la flora i la fauna típica i única del Montgó, la relació de la muntanya amb la ciutat de Dénia i la mar, així com la formació de la muntanya vora la mar.

 

Al castell vam gaudir de la seua història i les vistes a la mar i a la ciutat.

 

 

 

 

3r D'ESO - MUSEU PRÍNCEP FELIP i HEMISFÈRIC DE VALÈNCIA

 

 

 

El 21 de desembre el curs de 3r d'ESO de l'Escola Pia hem visitat el museu Príncep Felip a València.

 

Els alumnes han participat en diverses activitats interactives, incloent el teatre de l'electricitat on hem aprés que l'energia elèctrica ens envolta per tot arreu i forma part de nosaltres.

 

Després hem gaudit a L'Hemisfèric de la pel·lícula "Los secretos de la Gravedad", que ens ha ajudat a entendre la força que manté l’equilibri de l’univers, a la vegada que hem aprés molt de la figura d’Albert Einstein i la seua Teoria de la Relativitat.

 

A continuació, hem dinat al centre comercial El Saler. Ens ha acompanyat un magnífic oratge i hem gaudit de la convivència que sempre és especial quan eixim del nostre col·legi.

 

 

 

 

4t D'ESO - CASTELL DE BAYREN i MARJAL i PORT DE GANDIA

 

 

 

Els alumnes de 4t d’ESO han realitzat una ruta per l’Anella Verda de Gandia. En aquesta ruta han pogut visitar el Castell de Bayren, venint des de Beniopa pel camí de la Banyosa. Una vegada dalt han gaudit de les vistes de tota la línia de costa de la Safor, i han recorregut les ruïnes del Castell. Els alumnes han aprofitat per fer fotos panoràmiques i veure les diferents imatges des dels quatre punts cardinals.

 

En baixar, hem passat a la marjal de Gandia per visitar l’Alqueria del Duc i els ullals, on, després d’una breu pausa on hem gaudit de la natura, hem seguit fins al port. Allí hem pogut dinar disfrutant del sol i després tornar cap a l’escola pels camins existents enmig dels tarongers.

 

 

 

 

1r DE BATXILLERAT - OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

 

 

 

L’alumnat de 1r de batxillerat va visitar divendres 21 de desembre l’ Oceanogràfic on pogueren disfrutar de tot tipus d’ animals marins de tot arreu del món i d’ una gran actuació de dofins. En acabar, dinaren al Centre Comercial El Saler. Un dia divertit i diferent per a finalitzar el primer trimestre i començar unes merescudes vacances.

 

 

 

 

 

2n DE BATXILLERAT - PARPALLÓ BORRELL DE GANDIA

 

 

El divendres 21 de desembre els alumnes de 2n de batxillerat junt als tutors i els professors de geografia i física i química, Borja i Xelo, hem realitzat una eixida al Parpalló Borrell.

 

La ruta ha començat al centre d’interpretació del Parpalló i hem arribat fins al Coll de la Rafela, punt més elevat de tot el recorregut. Aquest trajecte ha permés els alumnes observar i gaudir-ne del paratge i vegetació típica de la nostra zona, així com de les magnífiques vistes panoràmiques que s’hi ofereixen.

 

Tot seguit, hem baixat a Marxuquera per dinar tots junts a l’aire lliure.

 

Ha estat una eixida molt amena que els ha permés conéixer millor el nostre entorn i alhora, compartir una nova experiència fora de l’aula amb companys i professors.

 


Compartir en xarxes socials:


Calendari del Mes


Juny 2019

LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El temps a Gandia

Nº Visites: 4783811

L'Any amb Calassanç

"1. He leído su última carta que ocupaba todo el folio:, la mayor parte no contenía más que alabanzas propias:, y estando todos nosotros, como descendientes de la raíz podrida de nuestro primer padre Adán, más bien manchados y profundamente inclinados al mal, nos sería más propio acusarnos por nosotros mismos y humillarnos grandemente que pronunciar una sola palabra en alabanza nuestra. Además cuando uno se siente más favorecido por Dios con gracias o sentimientos particulares debe humillarse para no perderlos, pues se pierden aun con poca presunción o estima de sí mismo. Reconozcámonos instrumentos inútiles del Señor dado que más bien obstaculizamos sus obras que no las ayudamos (Al P. Alacchi, Venecia, 1817-1632). 2. Me ha sido de particular consuelo que Mons. Sufragáneo del Eminentísimo Sr. Card. Patriarca haya venido a ver nuestra pobreza y a bendecir el altar para que pueda celebrarse la santa Misa. Quiera Dios que nuestra obra agrade a esa Serma. República, lo que será realidad si primero procuramos que agrade al Señor, realizándola con toda diligencia, caridad y paciencia por puro amor de Dios y utilidad del prójimo (ídem). 3. El próximo otoño estarán en Roma, con la ayuda divina, los cuatro Asistentes y entonces resolveremos la manera de ayudar a esa empresa y a la fundación de Moravia a través de la ciudad de Ancona donde ahora reside el P. Esteban de los Angeles para proyectar el plano del lugar y la planta donde se construirá nuestra vivienda. Hagamos todos oración para que el Señor nos envíe sujetos aptos no sólo para el noviciado, sino también para los estudios. Recemos más en particular por el éxito de la empresa de los Católicos en Alemania porque hoy día la fe es tan escasa y los hombres de tan poca bondad que muchísimos desean más la victoria del Sueco con sus herejes que la del Emperador y los Católicos, y, aún más, querrían que el Sueco viniera a Italia, lo que no permitirá el Señor. De todas formas veremos cómo se resuelven las cosas en Alemania. Yo espero que cambiarán los papeles y no conseguirán su intento los malvados que desean la propagación de los herejes (ídem). 4. Obsérvense todos los actos comunes de nuestras Reglas, aunque no haya más que dos religiosos (Al P. Cherubini, Cesena, 1818-1632). 5. Me desagrada que se disguste a nadie por pequeño que sea (Al P. Baldi, Moricone, 2396-1635). 6. Oramos por su viaje, buen trabajo y feliz vuelta a su tiempo a Roma, donde podrá ayudar a toda la Religión que tiene tanta necesidad, no queriendo trabajar estos nuestros Asistentes (Al P. Alacchi, Palermo, 25471-1636)."

Destacats