Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

EIXIDES CULTURALS DELS ALUMNES D'ESO i BATXILLERAT 2018-2019 (I)

7 de Gener de 2019

 

 

-------------------------------------------

 

 

1r D'ESO - MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE VALÈNCIA

 

 

El 21 de desembre els alumnes de 1r d'ESO han visitat el museu de Ciències Naturals de València. El museu està situat en els emblemàtics Jardins de Vivers, en un edifici racionalista de l'arquitecte Luís Gay.

 

Al museu han vist la Col·lecció paleontològica "Rodrigo Botet", la més important de mamífers americans del Pleistocé, present a Europa. Amb un recorregut a través de més de 4000 milions d'anys de canvi evolutiu, del què tenim evidències gràcies als fòssils, amb representants de tot el món. I han fet un taller de fòssils.

 

Després hem anat a passar el dia al parc Gulliver, gaudint del bon temps i dels companys.

 

 

 

 

 2n D'ESO - DÉNIA, CENTRE D´INTERPRETACIÓ DEL MONTGÓ i CASTELL

 

 

 

El divendres 21 de desembre els alumnes de 2n. d´ESO vam anar d´excursió a Dénia on vàrem visitar el Centre d´Interpretació del Montgó i el castell.

 

Al Centre d´Interpretació vam conèixer la flora i la fauna típica i única del Montgó, la relació de la muntanya amb la ciutat de Dénia i la mar, així com la formació de la muntanya vora la mar.

 

Al castell vam gaudir de la seua història i les vistes a la mar i a la ciutat.

 

 

 

 

3r D'ESO - MUSEU PRÍNCEP FELIP i HEMISFÈRIC DE VALÈNCIA

 

 

 

El 21 de desembre el curs de 3r d'ESO de l'Escola Pia hem visitat el museu Príncep Felip a València.

 

Els alumnes han participat en diverses activitats interactives, incloent el teatre de l'electricitat on hem aprés que l'energia elèctrica ens envolta per tot arreu i forma part de nosaltres.

 

Després hem gaudit a L'Hemisfèric de la pel·lícula "Los secretos de la Gravedad", que ens ha ajudat a entendre la força que manté l’equilibri de l’univers, a la vegada que hem aprés molt de la figura d’Albert Einstein i la seua Teoria de la Relativitat.

 

A continuació, hem dinat al centre comercial El Saler. Ens ha acompanyat un magnífic oratge i hem gaudit de la convivència que sempre és especial quan eixim del nostre col·legi.

 

 

 

 

4t D'ESO - CASTELL DE BAYREN i MARJAL i PORT DE GANDIA

 

 

 

Els alumnes de 4t d’ESO han realitzat una ruta per l’Anella Verda de Gandia. En aquesta ruta han pogut visitar el Castell de Bayren, venint des de Beniopa pel camí de la Banyosa. Una vegada dalt han gaudit de les vistes de tota la línia de costa de la Safor, i han recorregut les ruïnes del Castell. Els alumnes han aprofitat per fer fotos panoràmiques i veure les diferents imatges des dels quatre punts cardinals.

 

En baixar, hem passat a la marjal de Gandia per visitar l’Alqueria del Duc i els ullals, on, després d’una breu pausa on hem gaudit de la natura, hem seguit fins al port. Allí hem pogut dinar disfrutant del sol i després tornar cap a l’escola pels camins existents enmig dels tarongers.

 

 

 

 

1r DE BATXILLERAT - OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA

 

 

 

L’alumnat de 1r de batxillerat va visitar divendres 21 de desembre l’ Oceanogràfic on pogueren disfrutar de tot tipus d’ animals marins de tot arreu del món i d’ una gran actuació de dofins. En acabar, dinaren al Centre Comercial El Saler. Un dia divertit i diferent per a finalitzar el primer trimestre i començar unes merescudes vacances.

 

 

 

 

 

2n DE BATXILLERAT - PARPALLÓ BORRELL DE GANDIA

 

 

El divendres 21 de desembre els alumnes de 2n de batxillerat junt als tutors i els professors de geografia i física i química, Borja i Xelo, hem realitzat una eixida al Parpalló Borrell.

 

La ruta ha començat al centre d’interpretació del Parpalló i hem arribat fins al Coll de la Rafela, punt més elevat de tot el recorregut. Aquest trajecte ha permés els alumnes observar i gaudir-ne del paratge i vegetació típica de la nostra zona, així com de les magnífiques vistes panoràmiques que s’hi ofereixen.

 

Tot seguit, hem baixat a Marxuquera per dinar tots junts a l’aire lliure.

 

Ha estat una eixida molt amena que els ha permés conéixer millor el nostre entorn i alhora, compartir una nova experiència fora de l’aula amb companys i professors.

 


Compartir en xarxes socials:


Calendari del Mes


Abril 2020

LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

El temps a Gandia

Nº Visites: 5899378

L'Any amb Calassanç

"1. Que Ansano aprenda bien las ceremonias de la misa cuanto antes:, podrá en alguna ocasión atenderle el P. Bernardino con comodidad, y cuando las haya aprendido bien vendrá a Roma para que yo vea cómo se porta, que mientras no se comporte bien no conviene que diga misa (Al P. Cananea, Frascati, 296-1625). 2. No recite sin necesidad los maitines del día siguiente antes de las vísperas del día anterior, ya que sin necesidad no se debe abandonar el orden que el Espíritu Santo ha instituido en la Iglesia (ídem). 3. Si no han hecho la renovación de los votos háganla cuanto antes. La fórmula será la siguiente: Yo, N., de S.N., me ofrezco y dedico totalmente a Dios omnipotente y a la siempre Virgen María, Madre de Dios, y los votos solemnes que emití en otro tiempo, los renuevo y confirmo libremente y de todo corazón (ídem). 4. He escrito que si no quiere servir, que me lo envíen, que aquí le diré yo lo que debe hacer (Al P. Cherubini, Nápoles, 819-1628). 5. Teniendo el dicho P. Provincial autoridad debería hacerse respetar como se debe, sobre todo de los jóvenes, que me parece que no son demasiado obedientes a dicho Padre, a quienes habría de mortificar teniéndolos retirados algunos días con algunas penitencias y con la obligación de hacer ejercicios, ya que tienen necesidad de hacerlos muchas veces (ídem). 6. Y si V.R. hubiera querido seguir el consejo del médico de no guardar la cuaresma, se encontraría ahora sin dolores de cabeza, y podría ayudar a la casa con su presencia. Las personas que pueden ayudar a los otros no se deben tratar como los demás debido al bien común que puede provenir de su salud:, en el futuro, será ya tiempo de pascua, póngase a las órdenes del médico hasta que recupere la salud (Al P. Graziani, Nápoles, 2212-1634). 7. Confieso con la presente que como viejo de 76 años he perdido gran parte de la memoria (A la Sra. Angélica de Falco, Nápoles, 2213-1634). 8. En cuanto a las escuelas cuiden de hacerlas con toda diligencia (Al P. Cananea, Frascati, 296-1625). 9. Procure que la observancia de nuestras reglas esté siempre en pie (ídem). 10. V. R. procurará suplirlo (P. Provincial) en lo que necesita, que para las cosas necesarias todos tendrían que hacer también lo necesario, ya que los medios humanos no están prohibidos sobre todo a los pobres que viven de las limosnas como nosotros (Al P. Cherubini, Nápoles,819-1628)."

Destacats