Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

NOVA DIRECTIVA DE L’ACPA

22 de Gener de 2019

 

Estimades famílies,

 

Com ja sabeu, el passat 4 de desembre es va constituir la nova Junta Directiva de l'ACPA Escola Pia. Voldríem presentar-nos formalment i dedicar unes paraules a tots els associats/des i als altres col·laboradors. Per començar, volem agrair la gran tasca de la Junta Directiva anterior i la de les persones que van col·laborar amb ells en el seu moment. Tractarem de seguir el camí que han iniciat per a nosaltres.

 

El nostre nou equip està format per les següents persones:

 

 

PRESIDENT:               Marco Antonio Castañeda (6é i 4t de Primària)

 

VICEPRESIDENTA:    Sira García (5é i 2n de Primària)

 

SECRETÀRIA:            Pau Monzó (5é  i 2n de Primària)

 

TRESORERA:             Rosa Araújo (5é  i 2n de Primària)

 

VOCALS:                    Rosa Carrillo (6é  i 4t de Primària)

 

                                   Montse Miñana (2n d'ESO i 2n de Primària)

 

                                   Yolanda García (3r d'Infantil)

 

                                   Ana Alborch (5é de Primària)

 

                                   Verónica Mascarell (5é i 2n de Primària)

 

 

Qualsevol de vosaltres pot unir-s'hi en qualsevol moment, partint de la idea que l'esforç i treball que realitzarem, això sí, voluntari i desinteressat, redundarà en el bé dels nostres fills. Tots nosaltres estem convençuts que el nostre compromís i el pas al avant és un benefici també com a pares. Cometrem errades. Vagen per davant les nostres disculpes. Però vaja també per davant el nostre desig que sigueu comprensius i més encara, positius, actius i participatius. Tots els vostres suggeriments, opinions i crítiques constructives seran ben rebuts i agraïts. El nostre objectiu és ajudar. Estem segurs que molts de vosaltres teniu idees molt bones i plantejaments enginyosos que poden resultar beneficiosos per a tots. Per a això, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic acpaescolapia@gmail.com. A més, podreu trobar-nos en la seu social de l'A.C.P.A (en la planta 1a de l'edifici principal ), els divendres de 15 a 17 hores (cal decidir els horaris permanència).

 

Volem animar a les famílies que encara no són sòcies a unir-se, ja que quants més siguem més fàcil serà el camí.

 

També volem saludar l'equip directiu, professorat i personal no docent del centre per a brindar-los la nostra col·laboració en tot el que necessiten i puguem ajudar.

 

Pròximament convocarem una assemblea per a donar-nos a conéixer i exposar les propostes a realitzar aquest curs, algunes d'elles de màxim interés per als associats.

 

 

Una salutació                                                                           La Junta Directiva


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Abril 2019

LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

El temps a Gandia

Nº Visites: 4552186

L'Any amb Calassanç

"1. ...las escuelas van bien y van aumentando los escolares, en lo que V.R. debe poner todo empeño siendo nuestro instituto no sólo la escuela de letras, sino lo que más importa del santo Temor de Dios (Al P. Franchi, Podolin, 4176- 1644). 2. V.R. será muy cuidadoso en recibir al hábito, si no son personas muy a propósito para aumentar el crédito de nuestro Instituto (ídem). 3. Oremos por la victoria de los ejércitos del Emperador contra tantos enemigos que lo persiguen (ídem). 4. Con la paciencia se deben superar todas las cosas (Al P. Cerutti, Narni, 4364-1646)."

Destacats