Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

LES DONACIONS A CENTRES CONCERTATS PODEN SER OBJECTE DE DESGRAVACIÓ FISCAL

6 de Febrer de 2019

 

Les donacions a centres concertats poden ser objecte de desgravació fiscal

 

Davant les notícies aparegudes als mitjans sobre deduccions d’IRPF en centres concertats

 

“Escoles Catòliques manté el missatge de tranquil·litat a les famílies i als centres”

 

 

Escoles Catòliques sol·licita prudència davant les notícies aparegudes segons les quals les aportacions voluntàries realitzades pels pares als centres concertats no poden considerar-se i, per tant, no serien susceptibles de desgravació.

 

 

Tant fonts del Ministeri d’Educació com d’Hisenda als quals hem tingut accés, assenyalen amb claredat que les actuacions d’Hisenda s’han restringit a casos aïllats, i no estem davant cap avís oficial de l’Agència Tributària, que afecte a la generalitat dels pares que ha elegit l’ensenyament concertat i efectua donacions. La resposta del Govern a la consulta d’un grup parlamentari es limita a recordar els preceptes legals en vigor.

 

Convé ressaltar que no s’ha produït cap modificació de la Llei 49/2002 de Mecenatge, i que l’Agència Tributària ha admés les esmentades deduccions amb caràcter general des de fa 20 anys. Escoles Catòliques desitja subratllar que sempre que acomplesquen els requisits prevists en l’esmentada llei (voluntarietat i sense exigència de contraprestació), aquestes aportacions voluntàries poden ser objecte de desgravació fiscal per part dels donants.

 

 


Compartir en xarxes socials:


Calendari del Mes


Maig 2019

LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

El temps a Gandia

Nº Visites: 4662210

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto al joven, por ahora no hay sitio en el noviciado:, es preciso ir muy cautos y conocer a uno antes de darle el hábito (Al P. Castilla, Frascati, 853-1628). 2. Los juicios de Dios son inescrutables y comúnmente parece a todos cosa extraordinaria que dure tanto el contagio en esa ciudad. El Señor dé a todos verdadero conocimiento de la causa y después ánimo eficaz para poner remedio (Al P. Alacchi, Venecia, 1620-1631). 3. ...me ha entregado una carta de V. R. y me ha relatado de boca la obra de esas Escuelas Pías de Palermo, con tanta exageración que si fuese verdad la mitad, me sería de gran consuelo:, tengo que creer que usa mucha solicitud y diligencia, porque al estar empleados novicios muy jóvenes sin práctica de escuelas y sin ejercicios particulares de retiro y devoción, no puede ir con la perfección que se requiere (Al P. Alacchi, Palermo. Moncallero 37-1634)."

Destacats