Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

LES DONACIONS A CENTRES CONCERTATS PODEN SER OBJECTE DE DESGRAVACIÓ FISCAL

6 de Febrer de 2019

 

Les donacions a centres concertats poden ser objecte de desgravació fiscal

 

Davant les notícies aparegudes als mitjans sobre deduccions d’IRPF en centres concertats

 

“Escoles Catòliques manté el missatge de tranquil·litat a les famílies i als centres”

 

 

Escoles Catòliques sol·licita prudència davant les notícies aparegudes segons les quals les aportacions voluntàries realitzades pels pares als centres concertats no poden considerar-se i, per tant, no serien susceptibles de desgravació.

 

 

Tant fonts del Ministeri d’Educació com d’Hisenda als quals hem tingut accés, assenyalen amb claredat que les actuacions d’Hisenda s’han restringit a casos aïllats, i no estem davant cap avís oficial de l’Agència Tributària, que afecte a la generalitat dels pares que ha elegit l’ensenyament concertat i efectua donacions. La resposta del Govern a la consulta d’un grup parlamentari es limita a recordar els preceptes legals en vigor.

 

Convé ressaltar que no s’ha produït cap modificació de la Llei 49/2002 de Mecenatge, i que l’Agència Tributària ha admés les esmentades deduccions amb caràcter general des de fa 20 anys. Escoles Catòliques desitja subratllar que sempre que acomplesquen els requisits prevists en l’esmentada llei (voluntarietat i sense exigència de contraprestació), aquestes aportacions voluntàries poden ser objecte de desgravació fiscal per part dels donants.

 

 


Compartir en xarxes socials:


Calendari del Mes


Juny 2020

LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

El temps a Gandia

Nº Visites: 6180570

L'Any amb Calassanç

1. En lo referente a nuestros asuntos, cuando según el parecer humano están más alejados, entonces tenemos que creer que están mas cercanos, porque donde faltan los hombres, suple Dios. Es preciso que recurramos al Señor, quien tiene cuidado especial de los pobres. Desearía que cuidaran del estudio, y oraré al Señor que dé a todos espíritu nuevo y fervor hacia el Instituto (Al P. Grien, Nikolsburg, 4555-1648).

Destacats