Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

II JORNADA ESPORTIVA SOLIDÀRIA

10 d'Abril de 2019

 

Estimades famílies, hem organitzat per al dia 1 de maig la II Jornada Esportiva Solidària. Per una banda realitzarem un Torneig de Pàdel. Aquest esdeveniment estarà obert a tota la comunitat educativa: alumn@s de Segon Cicle ESO i Batxillerat, personal docent/administració/serveis i mares/pares d'alumnes), amb dos nivells de joc (baix-mig/mig alt). Necessitem recopilar la informació necessària per a previndre l'organització de l'esdeveniment. Cal registrar-se amb una adreça de correu vàlida i especificar el nom i cognoms. Les places són limitades i es tancarà quan s'arribe al nombre màxim disponible (16 parelles). El preu de la inscripció serà 5 € per participant

 

Cal apuntar-se al següent enllaç:

 

 

TORNEIG DE PÀDEL:   https://forms.gle/beCaEevjZnHnS6j7A

 

També anem a realitzar una SÈRIE D’ACTIVITATS ESPORTIVES per a tot Infantil, Primària i Primer Cicle d’ESO. Els alumnes hauran d’estar acompanyats pels seus pares o tutors. El personal de l’organització estarà pendent del correcte funcionament de les activitats i per motius de logística cal que els pares/tutors puguen fer-se càrrec dels alumnes. La inscripció per a participar serà 2 € per alumne.

 

 

INSCRIPCIÓ JORNADA ESPORTIVA:  https://forms.gle/yM8bHgnFENL5TZ266

 

L'organització posarà a la disposició dels participants un bar solidari, on es serviran entrepans i begudes. Per tant ens agradaria saber si faríeu ús d’aquest servici. Les persones que hagen emplenat el formulari del pàdel no cal que tornen a especificar si es quedaran a dinar en aquest enllaç. Farem el recompte amb la informació d’ambdós formularis.

 

 

BAR SOLIDARI (ESMORÇAR I/O DINAR): https://forms.gle/ahgUhBXazixfb6Ts6

 

 

 

Tots els diners recaptats aniran destinats a l’ONG ITAKA ESCOLAPIS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Compartir en xarxes socials:


Calendari del Mes


Maig 2019

LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

El temps a Gandia

Nº Visites: 4650133

L'Any amb Calassanç

"1. El Señor le conceda siempre más fervor de espíritu para mayor utilidad de las almas (Al P. Castilla, Frascati, 852-1628). 2. Podrá escribir al P. Vicente a Narni que su madre ha pasado a mejor vida, y que aplique algunas misas por su alma (Al P. Castilla, Roma, 1788-1632). 3. ...y que no mande ordenar ni al H. Jenaro ni al otro clérigo sin orden mía, porque oigo que no estudian y no son aptos para el sacerdocio (ídem)."

Destacats