Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

VIATGE A ATHLONE ( IRLANDA) 2019

3 d'Abril de 2019

 

CRÒNICA DEL VIATGE: 

 

 02/04/2019   DIA 1

 

 

Renfe de Gandia: a les 11h. ens reunim tots els alumnes i professora per a agafar l'autobús que ens portarà fins a l'aeroport d'Alacant. Ens acomiadem dels pares i comencem el nostre viatge.

 

Ja en l'aeroport factura de maletes i pas de control. Entrem en el recinte i esperem a l'embarque a l'avió. Sortim amb una mica de retard i per fi arribem a la nostra destinació. Allí ens espera Conor, monitor de l'acadèmia, per a prendre un altre autobús que ens trasllada a Athlone. Molt de fred en sortir a l'exterior. Arribem i les famílies van arribant a poc a poc i van recollint als nostres estudiants.

 

Ja a les cases, pel grup que hem fet de WhatsApp, pregunte a tots els alumnes que tal en les famílies. Tots, en principi, molt contents.

 

Ens acomiadem fins el pròxim dia.

 

 

 

 

 03/04/2019   DIA 2

 

 

Primer dia de classe: ens trobem en la parada del bus i després de controlar que tots han arribat i ja estan asseguts, ens dirigim a l'acadèmia.

 

En arribar veiem molts alumnes i professors en un hall comú on alguns toquen la guitarra, uns altres un piano, uns altres estan jugant a ping pong en un pati interior i a poc a poc van cridant-los per a entrar a les classes. A les 11h. descans. Em trobe amb ells i intercanviem impressions. Tots semblen molt contents.

 

A les 13h. acaben les classes i ixen a menjar. En l'hall mengem tots junts i amb Conor, el monitor, eixim de camí al poble. Visita guiada pel centre de Athlone i parades en certs punts perquè ens explique la història. El temps no acompanya, així que acaben ràpidament per a concloure el dia amb una competició fotogràfica en el centre comercial que es troba en el mateix centre.

 

Última parada Golden Island: centre comercial als afores de Athlone, on les famílies passaran a recollir-los.

 

Ens acomiadem del nostre primer dia complet en Athlone.

 

 

 

 04/04/2019   DIA 3

 

Este matí ens trobem tots de nou en l'autobús per a començar un nou dia. Arribem a l'acadèmia i allí passem el matí amb les classes i els descansos jugant a dards, tocant la guitarra, el piano fins que a les dos menys quart després de l'esmorzar, ens espera un autobús per a emportar-nos d'excursió a Athenry on ens esperen per a disfrutar d'una nova activitat. Entre les restes d'un castell competixen per passar un xicotet laberint, tirar a l'arc i recrear una vella història sobre el rei d'Anglaterra i Irlanda revivint temps passats. Tornada a casa amb les nostres famílies. Un dia més ha conclòs."

 

 

 

 

 05/04/2019   DIA 4

 

Tercer i últim dia de classe. Els alumnes treballen a l'aula amb les seves corresponents professores angleses i a les 12 em conviden a entrar com a professora que acompanya als alumnes en aquest viatge, per a prendre part del comiat i lliurament de premis i diplomes.

 

Han parlat sobre diversos temes i han fet una espècie de mural presentant informació i fotos sobre diferents temes en un compara i contrasta entre Espanya i Irlanda. S'ha premiat als millor treballats.

 

Havent dinat hem visitat la torre del castell de Athlone en la qual han tractat de contestar un qüestionari buscant pistes per l'exhibició que allí es mostra.

 

Finalitzada la visita, hem caminat al llarg del riu, gaudint de les vistes, ens hem assegut en un parc on hem pogut descansar aprofitant el bon temps, i ens hem dirigit al centre comercial per a realitzar les seves últimes compres en Athlone.

 

Demà excursió de dia sencer a Gallway, capital del comtat de Gallway, Irlanda.

 

 

 

 

 06/04/2019   DIA 5

 

A les 10 del matí ens veiem en el punt de trobada i, ja en el bus, ens dirigim cap a Gallway. Amb Allan, el monitor, fem una visita guiada per la part històrica de la ciutat, fem una passejada al llarg del riu i marquem hora i punt de trobada per a tornar a Athlone. Una vegada ens assegurem que tots saben on ens trobem i el carrer pel qual poden trobar els souvenirs, els donem temps lliure per a poder passejar i comprar els regals per a les seves famílies. A les 16h. de tornada a l'autobús i volta a casa. Avui és dia de preparar maletes i passar la resta de la vesprada amb les famílies que els han acollit durant aquests dies. Demà a les 9 visita a Dublín i retorn a casa.

 

 

 

 

 07/04/2019   DIA 6

 

Últim dia a Irlanda. Visita a Dublin. Recorregut pel centre de la ciutat en companyia del nostre guia Allan i temps lliure per a passejar pels seus carrers de vianants, parcs i botigues.

De tornada a l'autobús direcció a l'aeroport. Retorn a Gandia.

 

 

 

               << MÉS IMATGES >>

 

 

 


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Setembre 2019

LMMJVSD
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

El temps a Gandia

Nº Visites: 5089516

L'Any amb Calassanç

"1. Yo con la ayuda del Señor, como refresque un poco estaré ahí:, ahora estoy impedido por una pequeña molestia de las almorranas (Al P. Castilla, Frascati, 524-1626). 2. En cuanto al H. Juan Bautista si no reconoce la mortificación que Dios le manda para su enmienda siempre estará mal y hará el trabajo sin o con poquísimo mérito. El Señor por gracia particular se lo dé a entender, porque él, como está lleno de juicio propio, no lo reconocerá. Haga que rece por ello al Señor de verdad y después ayúdelo también con la oración de los demás y de los alumnos, porque hace falta gran misericordia del Señor para iluminar a uno que está lleno de su propio juicio (Al P. Cherubini, Narni, 525-1626). 3. En cuanto a la mortificación del P. Ciríaco, del diácono Esteban y del clérigo Domingo veo claro que no han sacado de ella el provecho que debían. Pero que esperen otras mayores de la mano de Dios, si no se humillan en el futuro. Consiento en que vuelvan a sus puestos, pero estén sobre aviso, porque el Señor suele mortificar de forma distinta a como lo hago yo u otro Superior (ídem). 4. Sabe muy bien que por no discutir con los de los Stigmas dejamos perder 6.000 escudos (Al P. Cherubini, Nápoles, 956-1628). 5. Procure dar ejemplo de humildad a todos besando los pies a todos cada viernes que será de gran edificación, y los demás se animarán a hacer actos de humildad, y lo mismo en las restantes casas que crea a propósito para crecer en la santa virtud (ídem). 6. Avise a aquel novicio que dice que se porta relajadamente ya que si no logra ser mortificado, tampoco logrará hacer oración (Al P. Bandoni, Frascati, 1874-1632). 7. Tengo gran compasión de que haya tantos enfermos y convalecientes, y me parece que todo este mal, al menos en su mayor parte procede de indigestión, porque dice el billete que todos miran a ver quién puede robar más en casa para comer, porque V.R. no les da en el comedor, y otras cosas que son despropósitos (Al P. Graziani, Nápoles, 2276-1634). 8. Oigo que en la Duchesca son muy pocos los que van a la oración y a otros ejercicios espirituales, y faltando en esto no es de extrañar que luego no se haga con diligencia el instituto:, tampoco se habla nunca de la manera de perfeccionar más dicho Instituto. V.R. vigile, que éste es su oficio, y procure que el Ministro ponga todo empeño en este particular, que oyendo lo contrario me será de gran dolor (Al P. Fedele, Nápoles, 3174-1639)."

Destacats