Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

CAMÍ DE SANT JAUME 2019

9 de Juliol de 2019

 

Camí de Sant Jaume. Primer Dia. Camí d’Hivern.

 

Monforte de Lemos. Els col·legis de Gandia, Algemesí, Malva-Rosa, Carnissers, Villacarriedo, Santander, Oviedo i Monforte iniciem el pelegrinatge a Santiago de Compostel·la.

 

Hem tingut un moment per a viure l’Eucaristia, hem sopat a les instal·lacions esportives Álex Blanco Regalado, hem començat a conèixer-nos i ser conscients que no és el mateix fer un pelegrinatge que un viatge turístic.

 

Demà comencem a caminar amb una etapa dura que ens anirà posant a tots en el nostre lloc.. Bon camí!

 

 

Camí de Sant Jaume. Segon dia del Camí d’Hivern. Monforte de Lemos – Chantada.

 

Una etapa de 32 km, molt dura, per a començar. Però el dia ens ha acompanyat, sols pegà fort el sol a partir de l’una, i arribàrem a dinar a les tres i mitja, amb diverses parades per a poder dosificar forces.

 

Hem viscut especialment atents a l’acollida (la rebuda capa nosaltres i la que ens fem entre nosaltres), i a l’escolta de la paraula que al llarg del dia anàvem rebent.

 

Una etapa en la qual hem descobert el paral·lelisme entre les situacions que es donen al caminar i la pròpia vida... Molt agraïts pel dia de hui. Bon camí!

 

 

Camí de Sant Jaume. Tercer dia del Camí d’Hivern. Chantada – Rodeiro

 

Una etapa de 24 Km... o alguns més, no tan dura com la primera però l’acumulat ja es nota... El dia també ens ha acompanya, sols eixí el sol a partir de l’una i mitja. Arribem a les dos i mitja els últims, una hora després dels primers.

 

Hem viscut especialment atents al perdó: el que rebem i el que donem. Per la vesprada hem celebrat el sagrament de la reconciliació, amb l’ajuda de tres rectors de la zona.

 

Una etapa en la qual hem anat endinsant-nos en nosaltres mateixos, aprenent a descobrir-nos en Veritat, en sinceritat.

 

Agraïts pel dia de hui, segona etapa. Bon camí!

 

 

Camí de Sant Jaume. Quart dia del Camí d’Hivern. Rodeiro-Lalín.

 

Una etapa de recuperació, 21 km... Molta calor, però piscineta per la vesprada.

 

Hem viscut especialment atents a la pregària d’acció de gràcies, començant per la Creació, vivint un poc de desert, i regalant-nos com a ofrenes algo personal per la vesprada.

 

Una etapa en què cuidar la nostra amb el que ens envolta i per a continuar amb eixe viatge interior que suposa el pelegrinatge. Agraïts pel dia de hui. Bon camí!

 

 

 

Camí de Sant Jaume. Cinqué dia del Camí d’Hivern. Lalín-Bandeira.

 

Una etapa de 24 km. en la qual ja enllacem amb el camí sanabrés. Com ahir, molta calor, però piscineta per la vesprada.

 

Hem viscut especialment atents a la fraternitat i a la pau. Centrant-nos en la pregària que ens fa germans i en el gest de la pau.

 

Una etapa en la qual cuidar la nostra convivència, la manera en què construïm regne. I també desitjar la pau per a tots, començant per reconèixer les nostres limitacions. Agraïts pel dia de hui. Bon camí!

 

 

Camí de Sant Jaume. Sisé dia del Camí d’Hivern. Bandeira-Lestedo.

 

Una etapa de 22 km. en la qual ja ens hem trobat amb algun pelegrí més.

 

Hem viscut especialment atents a la comunió i també convidats a viure com els apòstols: contant l’experiència entre nosaltres i a qui trobàvem pel camí.

 

Una etapa en la qual hem experimentat les diferents maneres de reaccionar davant l’anunci de l’evangeli. Per la vesprada, Eucaristia per a compartir en gran grup.

 

Agraïts pel dia de hui, demà ja arribem a Santiago. Bon camí!

 


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Juliol 2019

LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

El temps a Gandia

Nº Visites: 4840838

L'Any amb Calassanç

"1. No es preciso que para cada mínimo aviso V.R. haga que me escriban los otros dos padres, porque si no creo a su respuesta menos me tranquilizaría por las cartas de los de casa, pudiendo sospechar que me escriben para excusar a los otros. Vea V.R. si hay que corregir esa equivocación:, si es falsa, que le sirva para no caer en ella, y responda sencillamente «es así o no». Y cuando se trata de cosas que merecen más que una simple advertencia, sin duda que recabaré más información (Al P. Cherubini, Ancona, 2077-1633). 2. Los asuntos de Mesina se encuentran sabe Dios cómo:, antes se arreglaban todos con la sola presencia del P. Pedro, y ahora Dios sabe cuándo y cómo se arreglarán:, espero que los de Palermo se arreglen. Es necesario soportar semejantes oposiciones en la Religión, porque algunos se cuidan poco del bien común, y lo posponen al particular (Al P. Cherubini, Cesena, 2558-1636). 3. El General y Fundador del Instituto de las Escuelas Pías, humilde y devotísimo siervo de V.E. viendo claramente que el poder de algunos oprime esta obra de Dios, que a él le ha costado durante 50 años seguidos fatigas, cansancios y sudores increíbles, no pudiendo más recurre confiadamente a la protección potentísima de su mucha piedad, suplicándole que quiera oponerse eficazmente a la violencia de quienes quieren echarla por tierra o directa o indirectamente:, directamente tratando de suprimirla:, indirectamente o reduciendo la Religión que la ejerce a simple Congregación de sacerdotes seculares, o restringiéndola a enseñar sólo leer, escribir y ábaco, prohibiéndole enseñar lengua latina:, o finalmente quitándole lo que la hace apreciable hasta a los ojos de los heréticos, es decir, la profesión de la suma Pobreza y una discretísima austeridad en la vida y el vestido (Al card. Spada, Roma, 42781-1645)."

Destacats