Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

Curs Virtual per a Pares: “En família”

7 d'Abril de 2011

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat, a través de la Direcció General de Drogodependències, en el seu afany de dotar les famílies d'instruments que els faciliten la labor de prevenció de conductes de risc, està desplegant el “CURS VIRTUAL PER A PARES I MARES: “En família”, en col•laboració amb la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

Este Curs Virtual per a Pares: “En família” facilita l'adaptació de les intervencions als canvis en la realitat de les drogues i de les famílies, la diversitat social i cultural i el reforç de les possibilitats de formació per als diversos tipus de pares i mares.

En este Curs Virtual trobaran instruments per a enfortir els rols dels pares i mares en l'educació dels seus fills per a afrontar situacions de risc, com les dels consums de drogues.

Entre les característiques del curs, destaquem les següents:

1. És interactiu, podem dialogar en els fòrums amb altres pares i mares, i amb professionals, podem aportar les nostres reflexions i experiències o plantejar els nostres dubtes; també podem visualitzar vídeos, seleccionar continguts, etc.

2. És pràctic, parla de les qüestions que ens interessen de forma concreta i clara, i aporta pautes i orientacions aplicades a les situacions de la vida quotidiana.

3.És autoformatiu, el paper dels participants és clau, ja que són ells els que podran establir el ritme de participació i podran triar els centres d'interés dins dels aspectes que es tracten durant el curs.

4. Està orientat a la formació de determinats àmbits de les nostres vides, com ara la família i les relacions que s'hi establixen, entre altres qüestions.

5. És d'accés lliure, ja que qualsevol pare o mare pot tindre accés al curs, si té accés a Intern


Compartir en xarxes socials:
Descàrrega de documents:


Calendari del Mes


Setembre 2018

LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El temps en Gandia

Nº Visites: 3949547

L'Any amb Calassanç

"1. No me responde dónde se encuentran los lugares comunes y dónde pueden estar sin dar mal olor a la casa, que importa mucho, tanto para la salud como para la limpieza de la misma (Al P. Ottonelli, Cárcare, 253-1624). 2. En cuanto a la tela que ha de ponerse sobre el colchón para conservarlo limpio, ha de ser muy vasta, de forma que no parezca que tienen sábanas en la cama (Al P. Costantini, Nursia, 953-1628). 3. No sé cuál es el motivo de que lleguen tan pocas limosnas a esa casa, si no es porque no se atiende al instituto con la diligencia que se debería (Al P. Castilla, Frascati, 1212-1629). 4. No dé crédito a cartas o palabras de otros sino a mis cartas como de costumbre (Al P. Sorbino, Cesena, 21181-1633). 5. Para arreglar las cosas el hombre debe disimular, más aún, tragar bocados amargos porque el bien común se debe preferir al particular (Al P. Alacchi, Palermo, 2594-1636). 6. V.R. procure ser más humano con todos, y esfuerce su naturaleza para no irritarse ni hablar tan alto que lo oigan los vecinos, que espero se habrá enmendado del año pasado. Procure tener a todos contentos si quiere que trabajen a gusto y esto exhortándolos con palabras de padre y no bramándoles (ídem). 7. V.R. procure consolar a todos en lo que humanamente pueda, buscando con todo empeño la observancia de nuestras Constituciones que será algo muy justo por ser éste el único camino para que los nuestros vayan al Paraíso (Al P. Peri, Savona, 2595-1636)."

Destacats