Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

Curs Virtual per a Pares: “En família”

7 d'Abril de 2011

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat, a través de la Direcció General de Drogodependències, en el seu afany de dotar les famílies d'instruments que els faciliten la labor de prevenció de conductes de risc, està desplegant el “CURS VIRTUAL PER A PARES I MARES: “En família”, en col•laboració amb la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

Este Curs Virtual per a Pares: “En família” facilita l'adaptació de les intervencions als canvis en la realitat de les drogues i de les famílies, la diversitat social i cultural i el reforç de les possibilitats de formació per als diversos tipus de pares i mares.

En este Curs Virtual trobaran instruments per a enfortir els rols dels pares i mares en l'educació dels seus fills per a afrontar situacions de risc, com les dels consums de drogues.

Entre les característiques del curs, destaquem les següents:

1. És interactiu, podem dialogar en els fòrums amb altres pares i mares, i amb professionals, podem aportar les nostres reflexions i experiències o plantejar els nostres dubtes; també podem visualitzar vídeos, seleccionar continguts, etc.

2. És pràctic, parla de les qüestions que ens interessen de forma concreta i clara, i aporta pautes i orientacions aplicades a les situacions de la vida quotidiana.

3.És autoformatiu, el paper dels participants és clau, ja que són ells els que podran establir el ritme de participació i podran triar els centres d'interés dins dels aspectes que es tracten durant el curs.

4. Està orientat a la formació de determinats àmbits de les nostres vides, com ara la família i les relacions que s'hi establixen, entre altres qüestions.

5. És d'accés lliure, ja que qualsevol pare o mare pot tindre accés al curs, si té accés a Intern


Compartir en xarxes socials:
Descàrrega de documents:


Calendari del Mes


Març 2019

LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El temps a Gandia

Nº Visites: 4442231

L'Any amb Calassanç

"1. En lo referente a la Confraternidad de las Monjas tengo a pecho que no se sirvan de nuestros padres, ya que no harán poco si cumplen bien con su oficio ( Al P. Domingo, Nursia, 3330-1640). 2. He recibido una carta suya en la que me dice que se encuentra con mucha inquietud porque le achacan cosas que no ha hecho. Si es verdad que no las ha hecho, no tiene que estar con pena, sino soporte con paciencia por amor de Dios estas cosas:, y si las ha hecho no se debe inquietar porque es mucho mejor humillarse que queriendo excusarse merecer una fuerte mortificación (Al H. Matías de Pablo, Narni, 3332-1640)."

Destacats