Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

TEATRE EN ANGLÈS PER A PRIMÀRIA.

23 de Febrer de 2012

Els passats 21 i 22 de febrer de 2012 els alumnes d’Infantil i Primària gaudiren d’una obra de teatre en anglès, Aladdin, que va ser representada per la companyia La Tournée.

Els alumnes van preparar amb molta il•lusió aquesta activitat, els més menuts amb el vídeo del conte, i els més majors mitjançant el treball a classe de textos i diàlegs.

Va ser una magnífica posada en escena del clàssic de les Mil i una nits, en la que, a més de practicar l’idioma, els alumnes pogueren actuar amb els actors en la representació. Els personatges van fer les delícies dels espectadors.

En finalitzar, els actors acceptaren gratament un torn de preguntes en anglès.

L’experiència ha sigut enriquidora a tots els nivells i ha aconseguit el nostre objectiu: impulsar aquesta llengua d’una forma més pràctica i lúdica.

Més imatges a la Galeria Multimèdia


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Febrer 2019

LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

El temps a Gandia

Nº Visites: 4343712

L'Any amb Calassanç

"1. Por el Sr. Ventura he recibido una carta de V.R. y de otra persona, que me avisa de que los alumnos del P. Mateo salen a menudo una hora y pico antes que los otros, con la excusa de que van a confesarse, mientras que a lo que van es a jugar y a tirarse piedras, con escándalo de los ciudadanos. Dicen también que dicho Padre se duerme con frecuencia en la escuela. En cuanto a ir los alumnos a confesarse fuera, me disgusta mucho, porque V.R. debe oír antes a los alumnos que a los seglares y dejar más bien a éstos que a aquéllos, ya que así lo exige nuestro Instituto. Yo no sé si esto que me han avisado es verdad en todo o en parte, pero se lo escribo a fin de que, si es preciso ponga remedio. Vigile mucho, por favor, el aprovechamiento de los alumnos, el que sería sin duda mayor, si V.R. los confesara con frecuencia (Al P. Castilla, Frascati, 793-1628). 2. Le advierto encarecidamente de una cosa, que habiendo recibido una advertencia tan importante de improviso, procure ser muy humilde y muy paciente en el futuro, para que no le ocurra algo peor (Al H. Pucci, Nursia, 2235-1634)."

Destacats