Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

ROSTRO UN CAMÍ COMPARTIT: RELIGIOSOS I LAICS

2 de Maig de 2012

Tal i com hi estava previst, el dissabte passat, 28 d’abril, vam poder gaudir de l’ultima sessió del Programa Rostro, amb el tema “UN CAMÍ COMPARTIT: RELIGIOSOS I LAICS”.

El Projecte Rostro, com a programa de Formació en Identitat Escolàpia, va estar presidit pel P. General, Pedro Aguado, qui ens va commoure amb les seues grates paraules, i ens va animar en la Formació Permanent i en el Projecte Compartit, dirigit a religiosos i laics, els quals som tots cridats a encarnar la vida escolàpia i créixer lliurement des de la nostra opció de vida en la Missió Escolàpia, amb unes actituds vocacionals en les que assumim la co-responsabilitat i el do carismàtic de Sant Josep de Calassanç.

Tots junts, religiosos i laics, acompanyats en aquest procés de vida, exigits pel compromís i creixement personal en la Identitat i el Carisma, ens necessitem mútuament, i estem cridats a continuar potenciant les dimensions centrals de la nostra identificació particular, amb gran esperit i vocació cristiana, amb la capacitat de crear vida i de revifar el Carisma del nostre fundador.

La segona part de la sessió fou protagonitzada per la Sra. Rosa Alaman, mare d’uns alumnes de València, que ens va traslladar, des de la seua pròpia experiència i les seues coordenades personals i vitals el sentit de viure, amb fe i amor, la fraternitat en tots els àmbits de la vida: família, escola, treball, societat, política, que a tots ens implica i ens complica en la seua totalitat, sempre al servei de cuidar i d’acompanyar els nostres xiquets i de compartir amb il•lusió el millor regal de formar part d’una Comunitat Escolàpia.

Per acabar, el P. Provincial ens va complaure finalitzant la sessió amb les seues simpàtiques paraules.

Ens queda el repte de continuar en aquest Projecte iniciat i que tan profitós ens ha resultat a tots!


Compartir en xarxes socials:
Galeria d'imatges associada:


Calendari del Mes


Maig 2019

LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

El temps a Gandia

Nº Visites: 4650108

L'Any amb Calassanç

"1. El Señor le conceda siempre más fervor de espíritu para mayor utilidad de las almas (Al P. Castilla, Frascati, 852-1628). 2. Podrá escribir al P. Vicente a Narni que su madre ha pasado a mejor vida, y que aplique algunas misas por su alma (Al P. Castilla, Roma, 1788-1632). 3. ...y que no mande ordenar ni al H. Jenaro ni al otro clérigo sin orden mía, porque oigo que no estudian y no son aptos para el sacerdocio (ídem)."

Destacats