Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

8 d'Abril de 2020
CONCURS DIBUIX ASSOCIACIÓ DE LA SANTÍSSIMA CREU DE GANDIA

CONCURS DIBUIX ASSOCIACIÓ DE LA SANTÍSSIMA CREU DE GANDIA

La Junta Directiva de la Germandat de la Santíssima Creu de Gandia ens convida a participar en el VII Concurs de Dibuix Escolar de la Setmana Santa amb el que es pretén donar a conéixer la Setmana Santa als xiquets i així establir relació amb el nostre centre.


6 d'Abril de 2020
CONTINUEM TOTS UNITS: FAMÍLIES-ESCOLA

CONTINUEM TOTS UNITS: FAMÍLIES-ESCOLA

Estimades famílies.

Els mestres del segon cicle de Primària desitgem que estigau tots bé: tant familiars directes com indirectes.

Volem donar-vos les gràcies per la vostra comprensió, col·laboració i recolzament que hem tingut i tenim en tot moment. Sou unes famílies espectaculars!


4 d'Abril de 2020
ESCOLAPIS BETÀNIA LLANÇA LA SEUA PROPOSTA PER A VIURE LA PASQUA DES DE CASA

ESCOLAPIS BETÀNIA LLANÇA LA SEUA PROPOSTA PER A VIURE LA PASQUA DES DE CASA

La Província i la Fraternitat de l'Escola Pia Betània vos convidem a viure i celebrar la Pasqua 2020 en cadascuna de les vostres cases. A través de diferents materials com a vídeos, catequesi, oracions i la retransmissió en directe de les principals celebracions volem compartir i aprofitar aquesta Pasqua tan especial.


4 d'Abril de 2020
ELS XIQUETS i LES XIQUETES D’INFANTIL ENS QUEDEM A CAS

ELS XIQUETS i LES XIQUETES D’INFANTIL ENS QUEDEM A CAS

 I portem tres setmanes!

Els mestres hui volem fer un homenatge als més menuts del col·le, als més moguts, als que necessiten a cada moment canviar d’activitat i ambient. Volem felicitar-vos perquè els papàs i mamàs ens conten cada dia que encara que teniu moltes ganes d’eixir al parc, de jugar amb els amics, de


3 d'Abril de 2020
REPTES A CASA

REPTES A CASA

A l'Escola Pia de Gandia trobem molt a faltar els nostres alumnes i estem segurs que ells a nosaltres també.

Per això i per a distraure'ls de la situació que estem vivint, els mestres ens vam gravar per enviar-los una explicació de com construir amb eines bàsiques un triangle equilàter i al mateix temps manar-los un repte que van acceptar encantats.


3 d'Abril de 2020
L’ANTIGA ERMITA DE SANT SEBASTIÀ TORNA A LA VIDA

L’ANTIGA ERMITA DE SANT SEBASTIÀ TORNA A LA VIDA

Com sabeu, dins del claustre del nostre centre tenim un quadrat de taulell roig tot envoltant-lo. Les excavacions arqueològiques arran la reforma dels anys noranta descobriren algunes sorpreses per als menys experts en la història de Gandia. Una d’elles va ser l’aparició dels fonaments i la planta de l’ermita de Sant Sebastià.


2 d'Abril de 2020
ARTS AND CRAFTS AT HOME

ARTS AND CRAFTS AT HOME

En aquesta quarantena hem volgut que els xiquets continuaren treballant a casa investigant, ideant i inventant. Així que des de l'àrea de plàstica ens vam posar mans a l'obra.
Com que a certs cursos de Primària estem estudiant l'escultura i l'esgrafiat, els vam demanar als xiquets que construïren una escultura amb pasta de sal o plastilina casera. Aquesta massa és senzilla de fer, ja que sols necessita farina, aigua i sal.


1 d'Abril de 2020
NOSALTRES ENS QUEDEM A CASA. 1r ESO B

NOSALTRES ENS QUEDEM A CASA. 1r ESO B

A l’Escola Pia de Gandia continuem amb el desenvolupament de la nostra activitat docent a través d’Internet. Dins de les activitats de tutoria del curs de 1r ESO B es va proposar la realització d’un vídeo per a ensenyar al nostre entorn que “Nosaltres ens quedem a


31 de Març de 2020
EL NOSTRE HORT ESCOLAR NO ENTÉN DE CORONAVIRUS...

EL NOSTRE HORT ESCOLAR NO ENTÉN DE CORONAVIRUS...

Estimats alumnes d’Infantil i Primària, després dels freds de l’hivern, podem gaudir de les primeres verdures i hortalisses que ens ofereix el nostre hort escolar i que ens enriqueixen la taula: els pèsols i la fava.

La fava, un dels llegums de temporada més curta però,


30 de Març de 2020
CONTINUEN CREIXENT i APRENENT

CONTINUEN CREIXENT i APRENENT

En aquesta nova situació d’aprenentatge que estem vivint, els nostres alumnes del Primer Cicle estan treballant MOLT CONTENTS! des de casa i amb l’ajuda de les famílies.

Gràcies a la plataforma Educamos que ens permet: l’intercanvi de materials i tasques proposades, aconsellar-vos, parlar amb vosaltres, vore com celebreu els aniversaris


Calendari del Mes


Abril 2020

LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

El temps a Gandia

Nº Visites: 5902376

L'Any amb Calassanç

"1. El Hermano Juan Bautista podrá venir a la oración con los demás, pero su mente tiene necesidad de un poco de disciplina para conocer las tinieblas en las que se encuentra:, humíllese y pida luz al Señor para conocer las propias imperfecciones (Al P. Bandoni, Frascati, 1598-1631). 2. Cuando nuestros religiosos se encuentren en algún castillo donde se celebran oficios de muertos con mucha solemnidad de misa cantada y convites, con muchos sacerdotes y hermanos, podrán aplicar la misa por el difunto, y si les dan la caridad, tomarla, pero no acudan de ninguna manera al convite...:, observen puntualmente este mandato, que he ordenado que se haga así en otros lugares, y quedan muy edificados al ver que (los nuestros) no se encuentran en convites, aunque otros piensen de diversa manera (Al P. Reale, Nursia, 1599-1631). 3. V.R. puede garantizar de mi parte al P. Clemente (Settimi) que no he escrito nada contra él. Por su parte, no debe manifestar ninguna aversión al Superior, porque manifestándola lo hace contra Dios, que quiere que los súbditos sean sencillos con el Superior (Al P. Romani, Florencia, 3067-1639). 4. ...se trata de otro asunto más importante que es la nulidad de los votos por no haberse tenido el escrutinio, y muchos piensan, y también aconsejan, que sería mucho más conveniente que las profesiones fueran declaradas nulas para que quienes no ejercen con la diligencia que tendrían que hacerlo nuestra obra, pudieran volver al mundo:, espero que se resolverá dentro de pocos días, y es seguro que si se observan las Constituciones, no sería necesario otro decreto (Al P. Fedele, Nápoles, 3068-1639). 5. Cuide de no rehusar nunca la obediencia que es el fundamento de la perfección religiosa, y yo no sabiendo con seguridad la resolución de los Superiores Mayores sobre su persona, le exhorto con todo afecto a dejarse guiar por la santa obediencia (Al P.V. Berro, Nápoles, 4173-1644)."

Destacats