Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

16 de Maig de 2019
AFONEM LA FLOTA

AFONEM LA FLOTA

L’alumnat de 2n d’ESO s’ha transformat en capitans a càrrec de vaixells. Amb l’ajuda de l’aplicació GeoGebra i utilitzant les coordenades cartesianes han intentat descobrir i afonar la flota contrària.

Ha sigut un exercici molt gratificant i on han après, d’una forma lúdica i completament diferent, com identificar punts als pla.

 


14 de Maig de 2019
ESCOLARITZACIÓ 2019-2020

ESCOLARITZACIÓ 2019-2020

Els recordem que el pròxim 17 de maig finalitza el termini de presentació de sol·licituds d’escolarització per a Infantil i Primària. Es poden indicar fins a 10 centres en la sol·licitud i la novetat és que es baremaran totes a la vegada de manera que hi ha una lliure concurrència entre totes les opcions. Les llistes provisionals es publicaran el 30 de maig i les definitives el 12 de juny.


14 de Maig de 2019
PRIMERES COMUNIONS 2019 · (I)

PRIMERES COMUNIONS 2019 · (I)

El passat diumenge 12 de Maig, dia de la Mare de Déu dels Desempararts,  va tindre lloc la celebració de les Primeres Comunions del primer torn.

Durant dos anys, els xiquets i les xiquetes han conegut a Jesús com un amic més proper a ells. Ara són ells els que prenen  la decisió  de seguir el seu camí.


14 de Maig de 2019

''DESAFÍO MATEMÁTICO''

El dissabte 11 de maig, els nostres alumnes de primària i secundària van participar en la primera edició del concurs “Desafío matemático”. El concurs es va desenvolupar en el col·legi ABC pel matí (amb proves de càlcul mental, “Pensat  i Debat” i “Tic-Tac”) i els guanyadors van passar a


13 de Maig de 2019
MÀQUINES QUE ENS CANVIEN LA VIDA

MÀQUINES QUE ENS CANVIEN LA VIDA

Les tutores de tercer de primària volem felicitar el nostre alumnat per haver treballat tant i tan bé en el projecte per tal de canviar la vida de les persones, sense oblidar la part tecnològica. També hem d’agrair a les famílies la massiva assistència a la nostra festa de l’aprenentatge, per tal de conèixer més a prop com han treballat les seues filles i fills.


13 de Maig de 2019
LLIURAMENT PREMIS SAMBORI 2019

LLIURAMENT PREMIS SAMBORI 2019

El 2 de maig es va lliurar el premi SAMBORI 2019 de la nostra comarca de la Safor a les 18.00h a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna

Aquest concurs literari promou i difon l’ús del valencià dins de l’àmbit escolar. Està adreçat a l’alumnat d’infantil, Primària, Secundària i Batxillerat; a més d’alumnes amb


7 de Maig de 2019
VIRTUAL EXHIBITION OF SCULPTURE

VIRTUAL EXHIBITION OF SCULPTURE

L’alumnat de Sisè de Primària ha començat el trimestre dedicat a l’escultura amb l’estudi de l’artista Andreu Alfaro, que té vàries obres exposades als carrers de la nostra ciutat. Han confeccionat les seues creacions amb fil d’aram, modelant-lo per aconseguir comunicar el que volien. Esperem que gaudiu visitant aquesta peculiar exposició!


7 de Maig de 2019
TOM, PROFESSOR NATIU PROCEDENT DE MANCHESTER

TOM, PROFESSOR NATIU PROCEDENT DE MANCHESTER

Aquest any, durant el mes de març-abril, hem pogut comptar amb la col·laboració de Tom, professor natiu procedent de Manchester, per a entrar a les nostres aules de 5é i 6é de Primària, ESO i Batxillerat i, així, d'aquesta manera, ajudar els nostres alumnes a integrar la llengua...


7 de Maig de 2019
EXÀMENS CAMBRIDGE 2019

EXÀMENS CAMBRIDGE 2019

Un any més, continuant amb la nostra tasca de preparar als nostres alumnes per al futur, avui dia 4 de maig de 2019, realitzem les proves de Cambridge de Ket (A2) i de Pet (B1) per a anar millorant i adquirint nous coneixements en llengua anglesa, que tan important és i serà per a ells tant a nivell acadèmic com en un futur en el món laboral.


6 de Maig de 2019
TROBADA DE LES ESCOLES EN VALENCIÀ 2019

TROBADA DE LES ESCOLES EN VALENCIÀ 2019

El Passat 4 de maig va tindre lloc a Tavernes de la Valldigna la Trobada de les Escoles en Valencià.

Com tots els anys, vam participar de la cercavila i a més, vam muntar un taller de reciclatge.

Els mestres de educació Infantil i Primària van atendre als alumnes que s’acostaren a realitzar l’activitat proposada.


Calendari del Mes


Maig 2019

LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

El temps a Gandia

Nº Visites: 4643768

L'Any amb Calassanç

"1. En cuanto a esos Hermanos que manifiestan cumplir a disgusto la obediencia, o habiendo sido avisados una o dos veces no abandonan la propia voluntad, lo que suele ser un gran impedimento para el bien común, para que el ejemplo y escándalo de uno no haga mal a los demás, se escoja una sala o lugar separado donde se meta al desobediente a hacer ejercicios espirituales con otras mortificaciones corporales al arbitrio del P. Provincial, y mientras se encuentra retirado haciendo los ejercicios no comulgue sino el domingo, y si estos ejercicios durante diez o doce días no logran su efecto, avíseme que yo supliré lo que haga falta, estando nosotros obligados a usar esos términos con quienes ciegos por la pasión no saben hacer por amor de Dios y con mérito grande los actos que deben hacer por razón del instituto:, y en casa no se permita más que una sola voluntad que es la del superior (Al P. Cherubini, Nápoles, 848-1628). 2. Por mi indisposición he dejado sólo un día de decir Misa y por gracia de Dios me encuentro bien para celebrar misa todos los días, con deseo de ver tranquilizadas nuestras cosas. Se espera que el primero del mes próximo se tenga Congregación y de lo que se resuelva se le avisará. Han escrito a esta casa que V. R. junto con el P. Juan Esteban y algún otro dicen y hacen algunas cosas que aquí las toman como cosas que van contra el bien común, lo que no puedo creer, pero como desde Roma se escriben ahí muchas mentiras, así también desde Nápoles escriben a Roma algunas mentiras (Al P. V. Berro, Nápoles. 4185-1644). 3. Creo que en este tiempo hemos de estar todos en silencio y con paciencia rogando al Señor por el buen éxito de nuestras cosas y no haremos poco si aplacamos la ira del Señor, habiendo tantos que provocan su indignación con la inquietud y deseo de cosas nuevas para volver a la libertad de los sentidos. Si tengo tiempo, le mandaré en este correo los puntos que se han propuesto para la dificultad de nuestras profesiones (ídem). 4. Respecto al principio de las Escuelas Pías, yo me encontré con dos o tres de la Doctrina Cristiana que iban al trastíber a dar clase en ciertas escuelas que se hacían en sta. Dorotea. Y dado que en ellas gran parte de los alumnos pagaba cada uno un tanto al mes y de los compañeros unos venían por la mañana y otros por la tarde, cuando murió el Párroco, que nos prestaba una salita y una habitación en la planta baja, me decidí a pasarlas a Roma, conociendo la gran pobreza que había, por haber visitado durante seis o siete años los barrios de Roma cuando era de la Cofradía de los Santos Apóstoles. Y de los compañeros que tenía sólo me siguió uno, y el Instituto se instaló en Roma. Poco a poco se hizo Congregación y luego Religión, la cual por ser de tanta utilidad a favor de los pobres es tan perseguida por el enemigo infernal y por algunos adeptos suyos. Pero espero que la Virgen Santísima nos ayudará a superar esta tempestad (ídem)."

Destacats