Buscador web


Paraula:


DestacatsNotícies

21 d'Octubre de 2019
1r ENCONTRÉ ETAPA BETLEM PROJECTE ARJÉ

1r ENCONTRÉ ETAPA BETLEM PROJECTE ARJÉ

El primer encontre d’aquest curs va tindre lloc el 20 d’octubre amb la participació de 7 famílies.

La temàtica d’aquesta jornada va ser: “L’aigua ens renova”.  Els pares i mares van vorer un vídeo conjuntament amb els seus fills al voltant de l’Arca de Noé on es van treballar els valors de la família.


18 d'Octubre de 2019
ESCOLA PIA CONTRA EL CÀNCER

ESCOLA PIA CONTRA EL CÀNCER

Aquest any l’Escola Pia de Gandia i l’ACPA es suma d’una manera més participativa en la Cursa contra el Càncer programada per el 27 d’octubre de 2019 a les 11:00h eixida des de la Plaça Prado. Es pot participar corrent, caminant o dorsal zero. El preu és de 5€ que aniran íntegrament per a l’Associació contra el Càncer...


17 d'Octubre de 2019
EUCARISTIES COL·LEGIALS

EUCARISTIES COL·LEGIALS

Estimades famílies, Com és ja costum des de fa uns anys, volem convidar-vos a l’Eucaristia Col·legial que celebrarem a les dates que ara vos proposem. Per nosaltres és un moment de celebració de la Fe que voldríem fer extensiu a tota la comunitat educativa i donar així sentit a tot allò que dia a dia fem a la nostra Escola.


15 d'Octubre de 2019
CONVIVÈNCIES INICIALS ESO-BATXILLERAT 2019

CONVIVÈNCIES INICIALS ESO-BATXILLERAT 2019

El dia 10 d’octubre tots els alumnes anàrem de convivència d’inici de curs a sis llocs molt especials: monestirs, l’ Escola Pia d’Algemesí i tres entitats molt especials de la nostra comarca el Preventori, la casa d’acollida dels Franciscans de Palma de Gandia i Espurna.


14 d'Octubre de 2019
ACTE 9 D’OCTUBRE

ACTE 9 D’OCTUBRE

El dimecres 9 d’octubre,  Jose Antonio García Planells va  participar en la lectura del Llibre del Fets, amb motiu de la celebració del dia de la nostra comunitat.

 La lectura va tindre lloc al pati d’armes del Palau Ducal. Amb la participació del grup de danses Brials i Postisses, la banda Centre Musical de Beniopa, i alumnes dels centres escolars de Gandia.


11 d'Octubre de 2019
ARJÉ Betlem

ARJÉ Betlem

ARJÉ Betlem és un grup d'acompanyament familiar on pares i fills comparteixen experiències emocionants en unes jornades plenes d'activitats.
Els temes que tractem són els demandats per la societat de hui en dia, per poder donar resposta a l'educació que volem per als nostres fills i amb unes orientacions donades pel grup de Pastoral de la Província de Betània...


4 d'Octubre de 2019
III JORNADA ESPORTIVA SOLIDÀRIA

III JORNADA ESPORTIVA SOLIDÀRIA

Estimades famílies, hem organitzat per al dia 19 d’octubre, la III Jornada Esportiva Solidària.

 Per una banda realitzarem un Torneig de Pàdel. Aquest esdeveniment estarà obert a tota la comunitat educativa: alumn@s de Segon Cicle ESO i Batxillerat, personal docent/administració/serveis i mares/pares d'alumnes),...


4 d'Octubre de 2019
DITEXT, NOU HORARI VENDA D’UNIFORMES

DITEXT, NOU HORARI VENDA D’UNIFORMES

UNIFORMES: A partir de l’1 d’octubre

Dimarts: 9.00h - 10.00h

Dimecres: 16.30h - 18.30h


2 d'Octubre de 2019
L’ESCOLA PIA DE GANDIA EN À PUNT DIRECTE

L’ESCOLA PIA DE GANDIA EN À PUNT DIRECTE

El nostre centre està considerat l’escola més antiga de l’estat i, per això, els companys d’À Punt Directe amb Sandra Calabuig al capdavant ens visitaren el passat dijous 26 de setembre. En aquest breu reportatge poden conèixer la nostra història, quines riqueses arquitectòniques atresora i quin és el projecte educatiu actual basat en la implantació de les metodologies actives i la implicació del professorat.


2 d'Octubre de 2019
PLANTES AROMÀTIQUES AL NOSTRE CLAUSTRE

PLANTES AROMÀTIQUES AL NOSTRE CLAUSTRE

A l'antiguitat ja eren utilitzades com a remeis medicinals. Sempre presents en saborosos plats de la nostra cuina. Tenen un impagable valor en la creació de perfums.

Amb una aixada, unes arruixadores, un poc d'abonament i l'ajuda del sol hem plantat una mostra de plantes aromàtiques als peus de Calassanç.


Calendari del Mes


Octubre 2019

LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

El temps a Gandia

Nº Visites: 5196390

L'Any amb Calassanç

"1. Si los religiosos creyeran que la obediencia viene particularmente de Dios y secundariamente del Superior como instrumento, obedecerían con muchísima diligencia y Dios proveería a los obedientes con mayor solicitud (A Savona, 129-1622). 2. No se olvide de mandarme el libro de las Constituciones de la compañía, para que lo haga ver y pasar al Auditor (Al P. Castilla, Frascati, 972-1628). 3. Pienso que el H. Andrés de Sta. María no está herniado y no necesita por tanto el braguero:, si tiene necesidad de alguna otra cosa para la salud no deje de proveérsela con tal que lo ordene el médico. Dígale de mi parte que procure ser devoto y que considere que es mucho mejor hacer la penitencia en esta vida que no en la otra y que aquella que se hace voluntariamente agrada mucho a Dios y es meritoria y satisfactoria, lo que no tiene la penitencia que se hace en la otra vida (Al P. Bandoni, Frascati, 1703-1631). 4. A nosotros nos es suficiente atender a nuestro instituto, y no permita que los nuestros intervengan ni traten asuntos de testamentos ni de matrimonios, y cuanto menos tratemos con los seglares tanto mejor haremos nuestra obra, y ellos nos tendrán en mejor opinión (Al P. Alacchi, Venecia, 1901-1632). 5. No me gusta que ni Ud., ni otros movidos por Ud., se entrometan en molestar a los Tonti, no siendo cosa de religiosos. Dejemos el cuidado a Dios, que castigará a quien tenga culpa (Al P. Sorbino, Cesena, 2126-1633). 6. Escriba Ud. al P. Mateo a Narni diciendo que el P. Bartolomé no se envía por alguna falta propia, sino simplemente para que Monseñor vea que en nuestra Religión no hay tanta ignorancia como cree su Ilma. Sgria. (Al P. Castilla, Roma, 2462-1635). 7. Respecto a la lista de las ocupaciones de cada uno, le digo que V.R. procure emplearlos a todos conforme a su talento, procurando siempre atraerlos con el buen ejemplo a que conciban buenos sentimientos hacia V.R., para que los súbditos tengan confianza, exhortándoles siempre a atender a la propia salvación y observancia de nuestras Constituciones, y al que falte en esto, castíguelo como a un hijo con entrañas paternas (Al P. Romani, Florencia, 3176-1639). 8. Todavía no he besado los pies al nuevo Pontífice porque no he podido:, espero hacerlo cuanto antes (Al P. V. Berro, Nápoles, 4231-1644)."

Destacats